Bianca Drăguşanu, imagini incendiare după divorţul de Alex Bodi! E din ce în ce mai sexy FOTO

12.11.2019, 18:09

Bianca Drăgușanu nu suferă deloc după divorţul de Alex Bodi! Fosta prezentatoare tv se ocupă mai mult de partea profesională şi merge zilnic la atelierul pe care îl deţine.

Bianca Drăguşanu, imagini incendiare după divorţul de Alex Bodi!

Nu a stat degeaba, ci s-a fotografiat chiar în incinta biroului. Ca deobicei, blondina a demonstrat că are cu ce să se laude şi a încărcat imaginea respectivă pe reţelele de socializare.

Bianca Drăguşanu apare într-o fotografie cu picioarele pe birou, însă fanii săi au fost atenţi mai mult la silueta suplă a acesteia.

Nu de alta, dar Bianca are destul de multă grijă de corpul ei şi investeşte sume enorme pentru a fi perfectă. Cu această fotografie, vedeta tv pare că îi face în ciudă fostului ei partener.

”Merit întreaga lume așa că o să mi-o ofer singură”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul imaginii.

Bianca Drăguşanu a decis să divorţeze de Alex Bodi, după nici 3 luni de mariaj.

”El mă împinge să fac aşa. Sunt circumstanţe în care eu am văzut nişte lucruri care mi s-au ascuns şi m-au rănit foarte tare. Am vorbit foarte punctual, dar există ceva care apare în mod frecvent. L-am întrebat dacă sunt eu singura femeie pe care o iubeşte şi el a spus da. Ok, dar atunci de ce ajungem la aceleaşi discuţii?

Dacă anumiţi factori ar dispărea din relaţia noastră şi anumite strategii şi o anumită atitudine, probabil noi nu am fi ajuns la ieşirile astea nervoase pe care le avem amândoi. Nu este neapărat vorba de femei din viaţa lui. Ideea este că dacă el nu mi-ar da motive să fac chestiile astea şi să-mi ies din pepeni, nu aş ieşi. Motivele acelea sunt reale pentru că vin cu probe”, a declarat aceasta în cadrul emisiuni Tv.

citește și...