Bianca Drăgușanu i-a dat replica lui Columbeanu, după ce a ironizat-o la iUmor: ‘Mai periculos decât omul rău e omul…’

04.12.2020, 14:04
Bianca Drăgușanu i-a dat replica lui Columbeanu, după ce a ironizat-o la iUmor: 'Mai periculos decât omul rău e omul...'
Bianca Drăgușanu i-a dat replica lui Columbeanu, după ce a ironizat-o la iUmor: 'Mai periculos decât omul rău e omul...'

Bianca Drăgușanu nu a rezistat prea mult și i-a dat replica lui Irinel Columbeanu, după ce fostul afacerist a ironizat-o la iUmor.

În urmă cu o săptămână, Irinel Columbeanu a fost prezent pe scena de la iUmor, acolo unde a făcut mai multe glume acide, printre care și la adresa fostei prezentatoare tv.

Irinel Columbeanu a luat-o la mișto pe Bianca Drăgușanu

‘Sunt Irinel Columbeanu și mă puteți recunoaște după Bentley. Adică sunt eu, omul fără Bentley. Ciudată e viața asta, te pune în cele mai interesante poziții. Bianca Drăgușanu ar putea să confirme această idee. Au fost aici nume importante… ca: Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Șerban Pavlu. Asta m-a speriat. Ce să caut eu aici? Dar, am văzut-o și pe Maria Buză și m-am mai liniștit un pic’, a spus Iri pe scena iUmor.

Irinel Columbeanu a făcut senzație la iUmor
Irinel Columbeanu a făcut senzație la iUmor! A făcut mișto de averea pierdută: ‘La viața mea am dat pe o șampanie cât dau acum chiria pe un an’

După aceste afirmații, Bianca a ținut să ia atitudine și a scris mai multe postări cu subînțeles pe contul ei de Instagram. Fanii blondinei au fost de părere că aceste sfaturi ‘răutăcioase’ i-au fost dedicate lui Iri.

‘Mai periculos decât omul rău e omul care se preface că e bun. Sunt magie și putere, sunt aici să trăiesc, să râd, să iubesc, să celebrez, să mă dezvolt și să contribui. Eu sunt magie și putere, iar în această amintire, eu sunt liberă! Trei lucruri în viață rămân private: averea, viața amoroasă și următorul film!’, au fost o parte dintre mesajele acesteia.

Irinel Columbeanu a făcut mișto de averea pierdută

Fostul soț al Monicăi Gabor și-a pierdut toată averea, inclusiv impunătoarea vilă de la Izvorani care a ars în urmă cu câteva săptămâni.

Irinel Columbeanu locuiește în prezent în chirie și conduce o mașină modestă. Cu toate că a sărăcit, acesta a venit la iUmor să facă haz de necaz.

‘Am venit până aici în plimbare. Fac exerciții, nu vreau să obosesc ca să nu mă așez pe vreo bancă, pe mine băncile m-au nenorocit, așa că nu vreau să mai aud de ele! În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele. Azi ești sus, mâine ești jos, ești același om, deși cei din jur te tratează diferit, oamenii te respectă și vor să îți fie prieteni dacă ești milionar, au senzația că le vei da lor banii. Mi-au plăcut femeile, da! Cui nu-i plac? De ce să fim ipocriţi?’, a mai spus Irinel Columbeanu, pe scena de la iUmor.

citește și...