Bianca Drăgușanu, dezvăluiri neașteptate despre fosta soție a lui Alex Bodi! Cum se înțeleg cele două

11.07.2019, 18:23
Bianca Drăgușanu, dezvăluiri neașteptate despre fosta soție a lui Alex Bodi! Cum se înțeleg cele două
Bianca se înțelege foarte bine cu fosta soție a lui Bodi

Bianca Drăgușanu are, de câteva luni, o relație tumultuoasă cu Alex Bodi. Blonda a vorbit, recent, despre relația pe care o are cu fosta soție a iubitului său și a făcut dezvăluiri neașteptate. 

Invitată la o emisiune TV alături de iubitul său și de una dintre fiicele acestuia, în vârstă de șapte ani, Bianca a povestit că a cunoscut-o pe fosta soție a lui Bodi și că se înțeleg foarte bine. Mai mult decât atât, cele două se comportă ca niște bune prietene și dorm împreună ori de câte ori se ivește ocazia. 

„Eu cu Raluca, mama ei (n.r. – a fetiței lui Alex Bodi), parcă suntem prietene dintotdeauna, avem o conexiune mișto. Aseară am dormit împreună, ne-am jucat, am povestit, am mers la restaurant, am mers în parc. Ele când vin în România stau cu mine”, a declarat fosta asistentă TV. 

Alex mai are o fetiță de de doi ani și jumătate, care trăiește în Germania și a recunoscut că îi plac foarte mult copiii și are o relație foarte bună cu fetița Biancăi. „Mie îmi plac enorm copiii, sunt atașat de fetița Biancăi. Este super isteață, mă joc mereu cu ea”, a spus Bodi.

Bianca Drăgușanu a avut, de-a lungul timpului, numeroase relații cu personaje binecunoscute în lumea mondenă. Printre aceștia se numără Cătălin Botezatu, Andrei Cristea, dar și Victor Slav, cu care vedeta a fost căsătorită și cu care are o fetiță, pe Sofia Natalia. După ce au divorțat, fosta asistentă TV și-a refăcut viața pentru scurt timp alături de Tristan Tate, apoi l-a cunoscut pe actualul său iubit. 

 

citește și...