Bianca Drăgușanu dezvăluie motivul pentru care a ajuns pe mâna medicilor. ”12 zile am făcut perfuzii”

22.02.2020, 12:04
Bianca Drăgușanu dezvăluie motivul pentru care a ajuns pe mâna medicilor. ”12 zile am făcut perfuzii”
Bianca Drăgușanu dezvăluie motivul pentru care a ajuns pe mâna medicilor. ”12 zile am făcut perfuzii”

Bianca Drăgușanu a dezvăluit care a fost motivul pentru care a ajuns din nou pe mâna medicilor. Vedeta a ținut să precizeze că nu a fost vorba de o intervenție estetică.

De curând, Bianca Drăgușanu a suferit o nouă intervenție chirurgicală. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, vedeta a recunoscut că a ajuns pe mâna medicilor, însă nu a vrut să dezvăluie la ce fel de operații a fost supusă. Bianca Drăgușanu a menționat însă că a fost pe perfuzii timp de 12 zile.

“Am suportat câteva operaţii, de data aceasta din punct de vedere al sănătăţii, nu estetic. Am fost în convalescenţă şi 12 zile am făcut perfuzii. Dar eu nu mi-au pus branula pe Instagram ca altele, pentru a cere compasiunea oamenilor. Lupt şi sunt bine, am ştiut să trec peste pentru că sunt puternică.

Am făcut 12 zile de perfuzii şi antibiotic, doctorul meu trebuind să mă ţină sub observaţie. Sunt şi eu om. Şi eu sufăr, şi eu chinui, şi eu plâng, şi eu am fost internată, şi eu am avut branula în mână, doar că nu am arătat-o pe Instagram. Sunt bine acum”, a declarat ea, potrivit spynews.ro.

Bianca Drăgușanu pregătește o mare surpriză de ziua ei de naștere

În cadrul aceluiași interviu, vedeta a anunțat că pregătește o mare surpiză de ziua ei de naștere, care va fi peste două sptămâni.

“Pe 6 martie, peste două săptămâni este ziua mea, o să aibă loc într+un club din Bucureşti. Acolo am să vă dau o veste foarte importantă despre mine. E ceva foarte frumos”, a transmis Bianca Drăgușanu, conform aceleiași surse.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit în data de 1 august 2019, pentru a doua oară, cu alesul inimii ei, Alex Bodi. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Bianca Drăgușanu a mai fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, din mariajul cu acesta rezultând o fetiță, Sofia Natalia.

citește și...