Bianca Drăgușanu, declarații despre Gabi Bădălău. „Sunt un om care iartă până când nu mai iubește” 

03.06.2022, 13:39

Bianca Drăgușanu  face declarații usturătoare la adresa lui Gabi Bădălău. Blondina a vorbit despre problemele din relația cu omul de afaceri. Vedeta recunoaște că a fost înșelată, dar spune că are mai multe probleme în relația cu soțul Claudiei Pătrășcanu. „Sunt un om care iartă până când nu mai iubește” .

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu formează un cuplu încă de la începutul anului 2021. Cei doi au trecut prin mai multe despărțiri, majoritatea provocate de gelozie.

Bianca a vorbit într-un interviu pentru Antena Stars și a dat de înțeles că Gabi Bădălău nu este destul de puternic pentru a avea o relație și a ține ritmul cu viața divei. Vedeta mărturisește că își dorește alături un bărbat puternic, un bărbat asumat, un bărbat matur. Fosta prezentatoare TV subliniază că își dorește un bărbat care să aibă mai mulți bani decât ea.

”Dacă nu are mai mulți bani decât mine, eu nu-l văd puternic”

„Aceste personaje își dau seama pe parcurs că s-ar putea să nu fie destul de puternice, de asumate, de mature și că nu pot ține ritmul cu viața mea. (…) Eu știu ce vreau și ei se pierd pe drum. Eu îmi doresc un bărbat puternic, un bărbat asumat, un bărbat matur, un bărbat care să înțeleagă că timpul este cel mai prrțios lucru pe care poate să mi-l ofere și cu costă bani. Bineînțeles că îmi doresc lângă mine și un bărbat puternic financiar. Dacă nu are mai mulți bani decât mine, eu nu-l văd puternic.”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Antena Stars.

Bianca a mărturisit că începe să-și piardă interesul pentru Gabi Bădălău, după ce l-a iertat de prea multe ori  și a ajuns la capătul răbdării. Vedeta spune că ceea ce face Gabi Bădălău este ”o joacă imatură”.

 „Sunt un om care iartă până când nu mai iubește”

„Statutul meu e complicat. Acum sunt cum mă vezi: roz și singură. Eu sunt un om care iartă, iartă, iartă … până când nu mai iubește și e posibil să fi ajuns la momentul în care nu mă mai interesează să mă mai întorc. Nu sunt cenușăreasa să-mi pierd pantoful, eu sunt Bianca Drăgușanu. (…) Sunt singura femeie mințită, înșelată? Nu sunt! Și pe Angelina Jolie a înșelat-o Brad Pitt. Nu mă interesează lucrurile astea superficiale, din punctul meu de vedere. Lucrurile astea nu mă pot rănii, mi se par joacă imatură. (…) Eu sunt o femeie foarte puternică, care își dorește să fie femeie și care își dorește poate la rândul ei să fie dominată, dar pentru trebuie un bărbat puternic, nu un copil nehotărât în viață.”, a mai declarat diva.

citește și...