Bianca Drăgușanu, criticată de Rică Răducanu. De ce nu este blondina pe placul fostului sportiv

17.11.2021, 14:24
Bianca Drăgușanu, criticată de Rică Răducanu. De ce nu este blondina pe placul fostului sportiv

Rica Răducanu a fost provocat să facă un ”Top 3 bombe sexy din România”. Chiar dacă nu mai este la prima tinerețe, fostul sportiv și-a dat cu părerea despre femeile din lumea mondenă. Pe candidatele la ”Top 3 bombe sexy din România”  le cunoaște personal, așa cum a declarat, iar pe una din acestea, Bianca Drăgușanu, a criticat-o dur.

Fostul mare sportiv a realizat, în stilul său umoristic, un top al vedetelor sexy din România. Chiar dacă Rică Răducanu a criticat-o dur pe una dintre fetele din show-biz, cele trei candidate ale fostului sportiv la ”Top 3 bombe sexy din România” au în comun un singur lucru: pasiune pentru operațiile estetice.

Cea care se aproape cel mai mult de gusturile lui în materie de reprezentante ale sexului frumos este Daniela Crudu. ”Este o fată din popor, micuță, așa cum este și nevastă-mea”, spune fostul sportiv.

Rica Răducanu  a făcut un ”Top 3 bombe sexy din România”

”Le cunosc pe toate fetele astea frumoase, dar pe primul loc aș clasa-o pe Daniela Crudu, pe Cruduța noastră, fată din popor, micuță și fâșneață. Mie mi-au plăcut dintotdeauna femeile mai micuțe de statură, păpușele, și nevastă-mea e tot așa, cu alea înalte nu prea mă înțeleg, deși eu am peste 1,90 m”, a zis Rică Răducanu.

În mod paradoxal, pe locul secund se află Loredana Chivu, fostă asistentă TV, care este, de departe, una dintre cele mai operate vedete din show-biz. Aceasta are patru operații de implant mamar, buzele mărite, dar și posteriorul. Se pare că ceea ce îl atrage la fosta asistenta TV este dansul.

„Loredana este frumușică, îi dau argintul, îmi place că dansează frumos, este sexy, da, n-am ce zice”, a mai spus fostul fotbalist.

Rică Răducanu: „Bianca este prea vulgară”

La coada clasamentului este poziționată Bianca Drăgușanu. Rică Răducanu a explicat de ce aceasta nu se află pe primele două locuri, în topul preferințelor. Fostul sportiv spune că vulgaritatea și lipsa naturaleții nu îl atrag la o femeie.

„Bianca este prea vulgară pentru gusturile mele, nu este pe placul meu, este și foarte înaltă. Mie îmi place femeia așa cum a lăsat-o Dumnezeu pe pământ, îmi place originalul, nu așa, operate. Păi, ce fac, iau și eu o țâță în gură și simt gust de silicon? Nu, nu! Oricum, s-au dus acele vremuri, acum doar admir, de la distanță, cui îi mai arde de femei?”, a mai spus Rică Răducanu pentru impact.ro

Secretul căsniciei de peste 50 de ani

”Eu și nevastă-mea suntem împreună de peste 50 de ani. Înainte nu era ca acum, te căsătoreai rapid. Duceai fata la o savarină și la un suc de un leu, o mai plimbai de mână prin parc și, gata!, o cereai în căsătorie! Taică-miu, când a aflat că vreau să mă căsătoresc, m-a chemat și mi-a zis: ”Băi, băiete, dacă te însori, nu divorțezi, o dată în viața e nuntă! Și l-am ascultat, am rămas împreună”.

citește și...