Bianca Drăgușanu, criticată că își neglijează fetița! Victor Slav, ridicat în slăvi: ‘E un tată model’

27.08.2019, 15:31

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au împreună o fetiță de trei ani. Deși cei doi nu mai sunt împreună, Victor continuă să își viziteze copila și să petreacă cât mai mult timp cu aceasta. Fanii l-au felicitat pentru faptul că are o relație excepțională cu micuța Sofia, în schimb au făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, criticată că își neglijează fetița! Victor Slav, ridicat în slăvi: ‘E un tată model’

Vedeta a fost criticată că își neglijează fetița și preferă să își vadă mai mult de noua ei relație cu Alex Bodi. Toate comentariile negative au pornit de la imaginea publicată de Victor Slav pe Instagram.

În timp ce admiratorii virtuali i-au spus că este un părinte model, pe Bianca Drăgușanu au făcut-o cu ou și cu oțet. Se pare că blondina are mai mult timp liber să stea în vacanțe decât cu micuța Sofia.

„Foarte frumos!!! Bravooo, tati!! Căa mami umblă creanga…”, „Lăsați pe mami, că e în luna de miere!!! ??”, „Un exemplu de tată, un copil extrem de fericit alături de el în timp ce mami își scutură fundul pe iahturi de lux. Nu are pic de bun simț…. Bucură-te din plin de gingășia acestui dulce copil. ???”, „Bine ca nu seamana cu mami!!!!! ?‍♀️”, sunt câteva dintre mesajele pe care fanii lui Victor Slav le-au scris în dreptul fotografiei.

citește și...