Bianca Drăgușanu, apariție de infarct la Neversea! A venit într-o rochiță super scurtă și a lăsat la vedere tot!

07.07.2019, 13:56
Bianca Drăgușanu, apariție de infarct la Neversea! A venit într-o rochiță super scurtă și a lăsat la vedere tot!
Bianca are apariții publice cât se poate de sexy

Bianca Drăgușanu nu a stat departe de distracție zilele astea! Vedeta a mers la mare alături de o prietenă și s-a distrat atât la Festivalul Neversea, cât și la cluburile de fițe din Mamaia.

Fosta asistentă TV a împărtășit aseară cu prietenii virtuali o grămadă de clipuri și fotografii, care surprind momente incendiare de la festival. Îmbrăcată cu o rochie neagră foarte scurtă și cu un decolteu generos, blonda a dansat alături de prietena sa pe ritmurile muzicii de la Neversea. Bianca și amica ei au atras toate privirile, iar unii dintre cei prezenți la festival au fost mirați să o vadă pe blondă fără iubitul său, Alex Bodi.

După ce au petrecut ceva timp la festivalul de pe plaja din Constanța, fetele au dat o tură și pe la cluburile de fițe, unde distracția a continuat. Cele două s-au filmat în mașină, cât și pe ringul de dans, care era plin de petrecăreți. 

La un moment dat, Bianca și-a schimbat ținuta și a ales să facă furori cu o altă rochie, tot scurtă și mulată, dar albă. Fosta doamnă Slav a petrecut, cel mai probabil, până spre dimineață, alături de bruneta care o însoțea. 

citește și...