Bianca Drăgușanu a plâns la TV astăzi, de ziua ei! Ce probleme are blonda

06.03.2020, 17:10
Bianca Drăgușanu a plâns la TV astăzi, de ziua ei! Ce probleme are blonda
Bianca Drăgușanu a plâns la TV astăzi, de ziua ei

Din păcate, Bianca Drăgușanu nu este atât de fericită pe cât și-ar dori și a izbucnit în lacrimi chiar astăzi, de ziua ei. Iată mai jos de ce a plâns blonda.

Invitată la o emisiune TV în ziua în care împlinește 38 de ani, Bianca a fost cât se poate de sinceră în ceea ce privește viața personală.

Bianca Drăgușanu a plâns la TV astăzi, de ziua ei

Fosta asistentă TV a dezvăluit că nu se simte apreciată și consideră că merită să fie iubită.

„Eu tot încerc de un an jumătate să fiu cea mai bună variantă a mea şi să fiu o femeie cu care consideră că orice bărbat are motive să se mândrească. Ideea este că eu sunt un om foarte mândru de mine şi de realizările mele, nu ma ce să-mi reproşez din niciun punct de vedere. mai ales în relaţia pe care o am cu actualul meu soţ. Consider că merit să fiu iubită şi să primesc ceea ce dau”, a spus blondina.

Mai mult decât atât, Bianca a dat de înțeles că relația cu soțul ei nu merge deloc bine. Atunci când a vorbit despre acest subiect, fosta asistentă TV nu s-a mai putut abține și a plâns în direct.

„Sunt om atât de transparent, încât am ajuns să nu mă mai pot preface. Eu dacă acum simt să plâng, asta fac. Dacă eram fericită, veneam şi dansam, cum am făcut de atâtea ori. Dar sunt în situaţia asta, singurul lucru pe care pot să-l fac este cel pe care îl vedeţi acum, să plâng de ziua mea”, a mai spus Bianca.

citește și...