Bianca Drăgușanu a dat de pământ cu concurentele de la ”Bravo, ai stil”. Ce a putut să spună despre ele!

09.03.2020, 11:46
Bianca Drăgușanu a dat de pământ cu concurentele de la ”Bravo, ai stil”. Ce a putut să spună despre ele!
Bianca Drăgușanu a dat de pământ cu concurentele de la ”Bravo, ai stil”. Ce a putut să spune despre ele!

Bianca Drăgușanu le face praf pe concurentele de la emisiunea ”Bravo ai stil! Celebrities”, de la Kanal D. Aceasta a comentat stilul vestimentar al participantelor la competiție.

Bianca Drăgușanu le-a făcut ”sorcove” pe concurentele de la ”Bravo ai stil”. Vedeta a explicat la ce s-a referit.

”Am zis că se îmbracă ca niște sorcove, nu că arată ca niște sorcove. Sorcova este un obiect frumos împodobit și foarte împodobit și nu cred că a fi sorcovă este ceva rău. Cred că sorcova este ceva frumos”, a spus Bianca Drăgușanu pentru wowbiz.ro.

 


”Când te duci cu sorcova este un lucru rău? Deci sorcova este un obiect foarte frumos împodobit, depinde cum îl privești Așa că nu știu de ce s-a simțit ofensat și cine s-a simțit ofensat, eu sunt o femeie de afaceri, care lucrează în domeniul acesta de mai bine de 12 ani, trăiesc din imaginea mea și din creațiile pe care le fac eu.

Nu cred că cineva ar fi trebuit să se simtă jignit, trebuia să o ia ca pe un pamflet și să își vadă de treaba lor, să dovedească că pot să fie stilate. Pentru că dacă emisiunea este despre stil, eu nu am văzut decât niște fete frumoase și atât, nu am văzut niște fete bine îmbrăcate. Eu nu am jignit pe nimeni. Eu am spus ce am văzut, le-am dat un sfat… Dacă pui prea multe pe tine… ”, a adăugat ea.

Vedeta a afirmat că dintre toate concurentele de la show-ul de stil de la Kanal D, preferate ei este Andreea Tonciu.

”Cred că cel mai bine îmbrăcată de pe acolo și femeia care are atitudine și stil este Andreea Tonciu. Este favorita mea și despre restul fetelor pot să îți spun doar că sunt niște fete frumoase și.. atât. Și care se îmbracă ca niște sorcove”, a mai spus ea.

citește și...