Bella Santiago avut o altercație cu o femeie, pentru un bărbat. ”Iubitul meu s-a speriat”

11.06.2022, 11:54

Bella Santiago a mărturisit recent că a avut o altercație cu o altă femeie, pentru un bărbat. Vedeta a fost extrem de geloasă atunci când o altă femeie s-a dat la iubitul ei. M-am uitat la ea și i-am zis: «Mă, e al meu!». S-a uitat fata la mine, și-a dat părul pe spate și a plecat. Iubitul meu de atunci s-a speriat, m-a întrebat de ce am reacționat așa

Bella Santiago a mărturisit recent că a avut o altercație cu o altă femeie, pentru un bărbat. Vedetă a fost extrem de geloasă atunci când o altă femeie s-a dat la iubitul ei.

Vedeta a povestit Oanei Radu un episod care s-a petrecut cu mulți ani în urmă, dezvăluind că a fost extrem de geloasă și a reacționat pe măsură. Vedeta se afla la o terasă în Filipine, unde o femeie a început să îl îmbrățișeze pe iubitul ei de la vremea respectivă. Bella nu a stat prea mult pe gânduri și a reacționat.

”Iubitul meu de atunci s-a speriat”

Cântăreața a atenționat-o imediat pe femeia respectivă, însă iubitul vedetei de la acea vreme nu a fost foarte multumiy de modul în care Bella a reacționat.

„Nu s-a întâmplat în România. La un moment dat, eu eram pe scenă și cântam și l-am văzut pe iubitul meu cum a fost luat în brațe de o fată. M-am uitat la ea și i-am zis: «Mă, e al meu!». S-a uitat fata la mine, și-a dat părul pe spate și a plecat. Iubitul meu de atunci s-a speriat, m-a întrebat de ce am reacționat așa, dar i-am explicat că nu trebuia să se întâmple asta dacă eram împreună”, a povestit Bella Santiago! 

”A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam”

Vedeta a dezvăluit la emisiunea Bravo ai stil Celebrities că prima iubire a părăsit-o imediat după nașterea copilului lor, iar suferința artistei a fost fară sfârșit, așteptând zi de zi ca bărbatul pe care îl iubea să se întoarcă. Viața a făcut-o pe Bella să meargă mai departe și să își crească copilul singură, conștientizând că a fost abandonată.

„M-am îndrăgostit de un bărbat care era în armată, aveam 20 de ani. El venea două zile acasă pe lună, așa am avut o relație de un an, timp în care am rămas însărcinată. După ce am născut-o, a cunoscut-o, a plecat din nou la război, în Afganistan și mi-a promis că după o săptămână va reveni. Am așteptat o săptămână, un an și nu am mai auzit nimic de el. Am zis că merg mai departe, că sunt puternică și că îmi voi crește singură fata. A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu știam dacă mai vine acasă… A fost foarte, foarte greu…”, povestește Bella Santiago.

citește și...