Bella Santiago a dezvăluit ce dificultăți a întâmpinat la „Teo Show”. „Am învățat limba română singură”

03.04.2022, 16:38

Bella Santiago a dezvăluit ce dificultăți a întâmpinat la „Teo Show”. Vedeta își dorește să învețe mai bine limba română. Artista își dorește să se implice mai mult și să poată pună și ea întrebări invitaților.

Bursucu a plecat de la „Teo Show”, iar în locul său au venit Mihai Mitoșeru și Bella Santiago. Într-un interviu pentru ego.ro, Bella a spus ce sfat a primit de la Teo Trandafir atunci când s-au cunoscut.

Teo a sfătuit-o pe vedetă să fie naturală. Prezentatoarea TV i-a recomandat să fie reală pe sticlă, pentru a transmite cum este în realitate.

Ce sfaturi a primit de la Teo

„La prima întâlnire, Teo mi-a zis să fiu naturală, să fiu cum sunt eu de obicei. Astfel că așa fac. De asemenea, a spus că dacă ești tu cu adevărat și pe sticlă, oamenii simt care este adevărul și care nu este. Cred că acesta este secretul”, a declarat vedeta de la Kanal D.

Bruneta mărturisește că vrea să știe limba română foarte bine, astfel că de multe ori evită să pună întrebări invitaților de la „Teo Show”.

Bella Santiago vrea să pună întrebări invitaților

„Eu vreau să ajung cât mai departe, să vorbesc cât mai corect limba română, așa cum vorbește Teo, dar și să învăț cum să formulez întrebările pentru invitați, căci nu pot să fac pe loc acest lucru. Eu am învățat limba română fără facultate, singură, cu ajutorul soțului și al prietenilor care mă corectează. Consider că vreau să continui cu acest drum, mi se pare mai ușor. Eu am prieteni din altă țară, care au venit în România și au mers la facultate pentru a învăța limba, dar nu au reușit, chiar dacă au stat doi ani. Bineînțeles, intervine și timpul, nu prea mai am. Prietenii mei îmi zic că vorbesc bine, dar, când am emoții, mă blochez. Când mă enervez uneori, cu soțul, vorbesc în filipineză. El zice că înțelege, știe câteva cuvinte, printre care „te iubesc””, a mai spus câștigătoarea „X factor” din anul 2018.

citește și...