Beizadeaua care a revoltat România lovește din nou cu aroganțe VIP! Cum își face fițele de lux puștiul care a lansat vorba-hit: „Suta de euro nu e nimic când ești milionar”

04.07.2019, 16:37
Beizadeaua care a revoltat România lovește din nou cu aroganțe VIP! Cum își face fițele de lux puștiul care a lansat vorba-hit: „Suta de euro nu e nimic când ești milionar”
Băiatul de bani gata adoră vacanțele exotice

Vacanța de 1 Mai de anul trecut a lăsat în urmă, pe lângă amintiri memorabile, și o filmare cât se poate de amuzantă cu un tânăr amețit. Sigur îl mai ții minte pe tânărul Bogdan Olaru, care spunea atunci că „s-a meritat să cheltui 3.000 de lei” pe o seară într-un club.

Tânărul are 27 de ani și este din Galați, acolo unde tatăl său, Gică Olaru,  deține o companie cunoscută. Beizadeaua a făcut liceul în Elveția și a urmat cursurile Universității Româno-Americane în București, apoi a fost angajat de tatăl său ca manager al firmei.

Minivacanța de 1 Mai din 2018 l-a făcut celebru pe Bogdan, după ce a răspuns întrebărilor unui reporter care l-a abordat la ieșirea dintr-un club de fițe din Mamaia.

„Dacă ești milionar, 100 de euro e nimic pentru o sticlă. Sunt milionar. Părinții mei au făcut un imperiu la Galați și am cheltuit 3.000 de lei. Nici mult, nici puțin. E ok. Da, a meritat banii”, a spus atunci tânărul, care era vizibil amețit.

Internauții l-au criticat aspru pe tânăr, care și-a închis pentru o perioadă conturile de pe rețelele sociale din cauza comentariilor negative. 

Tânărul pleacă deseori în destinații exotice

Între timp, se pare că tânărul a rămas la fel de cheltuitor și „sparge” sume considerabile pe vacanțe și nu numai. Pe contul său de Facebook Bogdan postează des fotografii din numeroase destinații exotice, de la Tenerife la Guadalupa și de la Ibiza la Mykonos. 

Dacă anul trecut puștiul de bani gata spunea că o sută de euro nu înseamnă nimic atunci când ești milionar, se pare că nici 100.000 de euro nu contează prea mult, mai ales când e vorba de o ocazie specială. 

Și-a făcut un cadou de 100.000 de euro de ziua lui

În iunie, tânărul și-a sărbătorit ziua de naștere și, după cum a dezvăluit într-o postare, și-a făcut cadou un autoturism de lux, Mercedes E Coupe, dar și o vacanță în Milano. 

Cu nicio lună înainte, Olaru a fost în Tenerife, iar în martie a vizitat Istanbulul. Desigur, nici Sărbătorile de Iarnă nu le-a petrecut în România, ci la soare, înconjurat de papagali și de palmieri. 

citește și...