Bebe Cotimanis, declarații incendiare despre femeia care i-a stricat căsnicia! Actorul se iubește cu colega lui de scenă

25.01.2020, 19:01
Bebe Cotimanis, declarații incendiare despre femeia care i-a stricat căsnicia! Actorul se iubește cu colega lui de scenă
Bebe Cotimanis, declarații incendiare despre femeia care i-a stricat căsnicia!

În urmă cu 2 ani, Bebe Cotimanis s-a despărțit de soția lui, Florina Mărcuță, după ce a fost surprins în tandrețuri cu Iulia Dumitru, colega lui de scenă.

De atunci, celebrul actor parcă a întinerit lângă cea care i-a stricat căsnicia. Bebe Cotimanis se însurase cu Florina Mărcuță în 2014.

Bebe Cotimanis, declarații incendiare despre femeia care i-a stricat căsnicia!

‘A fost un şoc pentru mine să văd acele fotografii şi filmuleţul. Mă doare sufletul, dar asta e, mergem înainte. El e, în definitiv, soţul meu şi tatăl lui Matei. Nu vreau să comentez nimic’, mărturisea Florina Mărcuţă pentru Click!

Actorul nu a ținut cont că era căsătorit și s-a aruncat în brațele colegei lui de scenă. Acum, actorul este fericit din cale afară și are o relație frumoasă cu Iulia Dumitru. Mai mult de atât, este împlicat în proiecte comune cu noua parteneră, dar și cu fiica acesteia. Cei doi îndrăgostiți locuiesc în Pitești și joacă împreună în mai multe piese de teatru.

Bebe Cotimanis a oferit un interviu pentru Libertatea, în care a vorbit despre povestea de iubire cu Iulia Dumitru.

‘Sunt multe cupluri care joacă împreună. Partea bună este că dacă te cerți acasă, te împaci pe scenă. Discutăm orice este de discutat și nu cedează neapărat unul dintre noi, fiecare își spune părerea, iar celălalt o ia în considerare. Cred că este un avantaj faptul că noi lucrăm în același domeniu și petrecem mult timp împreună.

De fapt, noi nici nu știm altfel, așa ne-am obișnuit de la început. Am petrecut ultima vacanță în Amman, Iordania, și acolo m-a recunoscut o singură persoană, cineva de la hotel. Nu prea erau români acolo. A fost o vacanță frumoasă, ne-am scăldat în râul Iordan’, a mărturisit Bebe Cotimanis.

citește și...