Bebe Cotimanis a vorbit pentru prima dată despre separarea de Florina Mărcuță. Ce i-a transmis fostei iubite: ‘Nu mi-a plăcut niciodată să trădez’

13.04.2020, 14:17
Bebe Cotimanis a vorbit pentru prima dată despre separarea de Florina Mărcuță. Ce i-a transmis fostei iubite: 'Nu mi-a plăcut niciodată să trădez'
Bebe Cotimanis a vorbit pentru prima dată despre separarea de Florina Mărcuță

Bebe Cotimanis a ales să se despartă de Florina Mărcuţă în urmă cu mai bine de 2 ani. Cei doi au avut o relație timp de 17 ani. După separare, actorul s-a refugiat în brațele colegei de scenă Iulia Dumitru, care este actriță la Teatrul Alexandru Davila din Pitești.

Bebe Cotimanis a vorbit pentru prima dată despre separarea de Florina Mărcuță

Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru s-au mutat împreună de mai bine de 1 an. În schimb, fosta iubită a actorului a suferit enorm după ce a fost înșelată și părăsită. Ea a rămas să îl crească pe fiul lor, care a împlinit vârsta de 18 ani.

Actorul din serialul Vlad și-a deschis recent sufletul într-un interviu pentru revista VIVA! Bebe Cotimanis a vorbit pentru prima dată despre separarea de Florina Mărcuță. Acesta a ținut să precizeze că nu a fost căsătorit cu mama celui de-al doilea copil al său.

‘Eu am avut căsătorie oficială doar cu Mariana, mama Adelei, și ce am întâlnit după au fost relații de lungă durată, pentru că așa sunt eu. Nu mi-a plăcut niciodată să trădez, am preferat să mă retrag. În fosta relație am stat 14 ani, s-a născut minunea de Matei, dar n-am fost căsătorit. Sunt Vărsător, țin la independența mea și vreau să trăiesc și fără acest act’, a mărturisit actorul.

Cât despre actuala iubită, Iulia, Bebe Cotimanis a avut numai cuvinte de laudă și a recunoscut că este sufletul lui pereche.

‘Eu mă îndrăgostesc tot timpul de lucruri, de oameni, așa că nu, nu m-a luat prin surprindere. Întotdeauna am trăit așa cum am simțit la acel moment. Ceea ce simt aia trăiesc. Am întâlnit-o pe Iulia și cred că ea este omul potrivit pentru mine… E o întâlnire deosebită.

Sufletele-pereche cred că ne sunt trimise de undeva de sus, de cei care au plecat și ne-au iubit, iar acum au puterea să ne trimită pe cineva. Eu cred că mama mi-a trimis-o, ea crede că tatăl’, a mai adăugat el.

Sursa: VIVA!

citește și...