Bărbatul mort în Piața Constituției, plătit cu 100 de euro ca să vină la „încăierare”

07.10.2019, 18:22
Bărbatul mort în Piața Constituției, plătit cu 100 de euro ca să vină la „încăierare”
Bărbatul mort a fost plătit cu 100 de euro ca să vină la București

Bărbatul mort în bătaia de la Piața Constituției a fost plătit cu 100 de euro ca să vină la „încăierare”. Liderul unei grupări din Giurgiu l-a adus la București pentru a nu fi singur la întânirea cu celălalt clan. 

Ancheta deschisă după răfuiala din Piața Constituției a scos la iveală detalii uluitoare. Bărbatul care a decedat în urma bătăii a fost „închiriat” cu 100 de euro pentru a participa la „încăierare”, scrie Digi 24. 

Totul a început atunci când doi proxeneți, unul din București și altul din Giurgiu, au exploatat aceeași femeie și aveau de împărțit o sumă. Au decis să se întâlnească în Piața Constituției pentru a rezolva situația, însă individul din Giurgiu a aflat că „rivalul” său aduce cu el 30 de oameni care să-l ajute, așa că nu a vrut să se prezinte nici el singur. 

Bărbatul mort era muncitor în Giurgiu

Astfel, înainte să vină în Capitală, bărbatul a apelat la mai mulți muncitori care lucraseră pentru el în trecut și la care avea datorii. Le-a dat câte 100 de euro celor 12 bărbați, printre care și cel decedat după bătaie, și i-a luat cu el la București. 

Atunci când cele două „clanuri” s-au văzut, au început instantaneu să se bată, cu bâte și cuțite. Un individ de 30 de ani a murit, după ce cinci bărbați l-au lovit fără milă. Agresorii au fost arestați și în acest caz sunt efectuate cercetări ample și percheziții domiciliare. 

 

citește și...