Bărbatul care a fost la un pas să o salveze pe Alexandra! E prietenul cel mai bun al lui Gheorghe Dincă

30.07.2019, 10:46
Bărbatul care a fost la un pas să o salveze pe Alexandra! E prietenul cel mai bun al lui Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete

Tot mai multe detalii uluitoare referitoare la cazul de la Caracal ies la iveală. Unul dintre apropiații lui Gheorghe Dinică, mecanicul auto care și-a recunoscut cele două crime, a făcut dezvăluiri pentru prima oară de la începerea anchetei. 

Prietenul lui Dincă a povestit, pentru România TV, că, joia trecută, în ziua în care Alexandra Măceșanu suna la 112 să anunțe că e răpită, i-a făcut o vizită mecanicului de 65 de ani. Cu toate acestea, Dincă nu l-a băgat în curte, ținându-l la poartă, dar asta nu i-a trezit suspiciuni bărbatului, deoarece era obișnuit cu un astfel de comportament dubios al suspectului de crimă. 

„Am venit aici la 7 jumătate seara și am strigat la el. La 12 am fost să-mi iau mâncarea de la cantina socială. Mi-a deschis doar poarta, nu m-a băgat în curte. N-am văzut nimic! Nu era nimic. În spate (n.r. ar putea să țină o fată ca să nu se audă), unde dormea el. Când mă duceam cu bicicleta la cantină, în urmă, îmi închidea poarta și mă controla în buzunare. Nu era sănătos. Dacă eu vă spun că nu știu nimic! Eu nu dormeam cu el în cameră. Am dormit la el cam trei săptămâni, așa”, a declarat prietenul lui Dincă.

citește și...