Bancul zilei: Un bărbat se trezește într-un pat de spital, bandajat din cap până-n picioare

21.08.2021, 10:12
Bancul zilei: Un bărbat se trezește într-un pat de spital, bandajat din cap până-n picioare

Un barbat se trezeste intr-un pat de spital, bandajat din cap pana-n picioare.
Doctorul intra in rezerva si-i spune:
– Vad ca ti-ai recapatat cunostinta. Acum probabil ca nu iti mai amintesti, dar ai fost implicat intr-un accident rutier urat. O sa te faci bine, o sa poti sa mergi din nou, insa ceva s-a-ntamplat. Nu stiu cum sa-ti spun asta, dar adevarul este ca p@nisul tau a fost taiat in timpul accidentului si nu am reusit sa il gasim.
Barbatul geme si se uita ingrozit la doctor care a continuat:
– Dar nu-ti face griji, o sa primesti 18.000 de euro ca si compensatie si dispunem de tehnologie necesara pentru a-ti reconstrui p@nisul. O sa primesti unul nou care o sa mearga la fel de bine ca cel vechi, daca nu mai bine. Doar ca uite cum stau lucrurile, treaba asta nu e ieftina. Costa 1000 de euro pe centimentru.
Barbatul parca se mai aduna un pic, inveselit de veste.
– Deci, continua doctorul, trebuie sa decizi cati centimetri vrei, dar e bine sa discuti lucrul asta si cu nevasta-ta. Ca sa intelegi, daca aveai inainte un p@nis mai mic de marime, si acum vii acasa cu unul mai mare, s-ar putea sa nu-i convina, ca era invatata cu altceva. Dar daca aveai inainte mai mare, si acum decizi sa investesti doar in cativa cm, s-ar putea sa fie dezamagita, ca nu o mai satisfaci. Asa ca e important sa o incluzi si pe ea in discutie cand vine vorba de decizia asta.
Barbatul e de acord sa stea de vorba cu sotia.
Doctorul revine a doua zi sa vada ce a decis barbatul:
– Deci, spune-mi, cat sa fie? Ai vorbit cu nevasta-ta?
– Am vorbit, raspunde barbatul.
– Si te-a ajutat sa iei o decizie?
– M-a ajutat.
– Si care e?
– Ne luam o bucatarie noua.

citește și...