Aza, în lacrimi chiar înainte să facă săritura în fața juraților ”Splash! Vedete la apă”. Ce i s-a întâmplat cântăreței pe platourile de filmare

02.09.2022, 12:38
Aza, în lacrimi chiar înainte să facă săritura în fața juraților ”Splash! Vedete la apă”. Ce i s-a întâmplat cântăreței pe platourile de filmare
Aza, în lacrimi chiar înainte să facă săritura în fața juraților ”Splash! Vedete la apă”

Gabriela Amzaru, așa cum se numește în realitate artista, a acceptat oportunitatea de a-și depăși limitele la ”Splash! Vedete la apă” și, totodată, a venit cu dorința de a învăța să înoate mai bine. Ajunsă pe platformele Bazinului Olimpic de la Bacău, Aza a descoperit că are teamă de înălțime, iar zilele de antrenamente au fost copleșitoare pentru ea.

În vârstă de 23 de ani, Aza s-a înțeles de minune cu ceilalți colegi și chiar a primit ajutor din partea unora dintre ei – cel mai mult de la cântărețul Luis Gabriel. Înainte să își urmeze visul de a intra în lumea muzicii, artista a făcut timp de cinci ani atletism de performanță. Ea adoră să cânte, să danseze și să înoate.

Când i-a venit rândul sa plonjeze în fața juraților ”Splash! Vedete la apă”, cântăreața a trăit un moment emoționant. Și asta pentru că unii dintre membrii familiei sale i-au transmis o înregistrare video cu încurajări copleșitoare.

Aza, în lacrimi chiar înainte să facă săritura în fața juraților ”Splash! Vedete la apă”. ”E prima dată în viața mea când primesc mesaje de la familia mea”

„E prima dată în viața mea când primesc mesaje de la familia mea. Am fost plecată de mică de acasă. Ai mei m-au susținut telefonic, fizic, nu au putut să fie alături de mine. Eu am vrut să am o carieră în muzică (…)“, a declarat Aza în seara competiției.

Ce i-au transmis apropiații, cum a fost săritura Azei după ce s-a emoționat atât de tare chiar înainte de săritură și cum au ales colegii săi de echipa să își execute salturile, telespectatorii pot vedea în această seară. AZA, Lolrelai, Roxana Nemeș, Luis Gabriel, Eric de Oliveira și Valentin Sanfira sunt cei care vor fi prezenți în gala difuzată diseară, începând cu ora 20:30, la Antena 1. Finala săptămânii ”Splash! Vedete la apă” la apă va avea loc mâine, de la 20:00, la Antena 1. În cadrul galei de mâine seară vor fi aduși doi foști concurenți ai show-ului de Iulia Albu și Nea Mărin care își vor folosi celebrele wild card-uri.

Cine sunt jurații show-ului ”Splash! Vedete la apă”

Cel de-al cincilea sezon al show-ului ”Splash! vedete la apă” aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.  Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări săriturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa salturilor efectuate în cadrul concursului.

Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de încurajare înainte de săriturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale Bazinului Olimpic de înot de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și cei de acasă își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină. La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze salturile, dar și să își învingă fricile.

citește și...