Avocatul Familiei Șărămăt, dezvăluiri dure despre viața Sorinei în SUA

06.11.2019, 12:24
Avocatul Familiei Șărămăt, dezvăluiri dure despre viața Sorinei în SUA
Avocatul Familiei Șărămăt, dezvăluiri dure despre viața Sorinei în SUA

Avocatul Familiei Șărămăt a făcut dezvăluiri dure despre viața Sorinei în SUA. Bărbatul susține că familia adoptivă nu are un comportament normal vizavi de copilă. 

La trei luni de când Sorina a fost adoptată peste Ocean, Tribunalul București a deschis, pe 21 octombrie, procesul referitor la nulitatea absolută a adopției. 

Avocatul Familiei Șărămăt, dezvăluiri dure despre viața Sorinei în SUA

Avocatul familiei Șărămăt, Victor Dumitrică, a postat pe o rețea socială un filmuleț realizat de sora adoptivă a Sorinei, Ava. Bărbatul susține că fata dă dovadă de rasism și o pune pe sora ei să facă gesturi nepotrivite. 

Imaginile au fost însoțite de următorul mesaj: 

„Ultimul răcnet în materie de social media…Ca să citez din marii clasici anonimi. Domnilor, o fi TikTok-ul asta ultima fiță printre adolescenți, dar când îl folosești în scopuri rasiste și defăimătoare, cred ca sensul aplicației a eșuat. Am urmarit și eu că follower clipurile regizate de surioara Sorinei pe TikTok. O parte numai, ca mi s-a făcut lehamite imediat…

Lucrurile sunt clare:

Sorina este umilită cu media de 1 clip/zi încă de când a ajuns pe tărâmul făgăduinței de nimeni alta decât persoana care a dorit-o atât de mult după ce a jucat în show-ul Annie…

Să o văd pe fetița asta, pe care Familia Șărămăt a iubit-o atât de mult și a crecut-o atât de frumos, cum este pusă să danseze ca un măscărici în clipurile acelea, ma doare nespus și mă revoltă, deopotrivă.

Toate clipurile au o aluzie clară la etnia Sorinei.

Ea este pusă de surioara ei mai mare sa danseze pe ritmuri de rap/hip-hop ca afro-americanii din Bronx, cu picioarele larg depărtate, cu o mână în zona intimă și cu cealaltă pe joint (se vede cum duce pe buze un obiect ce seamănă izbitor cu o tigară artizanală din cannabis), în timp ce versurile melodiei din care Sorina nu înțelege o boabă (se vede cum își mișcă buzele nedeslușit) – pentru că nu cunoaște limba engleză – includ expresia N-Word.

Ca să fie limpede pentru toată lumea:

Muzica rap/hip-hop a luat naștere în suburbiile americane și a devenit imediat un fenomen în rândul populației de culoare.

Expresia N-Word face referire apelativul Nigger, Nigga așa cum erau numiți în America afro-americanii de către proprietarii de sclavi în vremuri de tristă amintire, apelativ care în zilele noastre este folosit ca o jignire de către rasiști, xenofobi, sau cum vreți să le spuneți.

Personal, nu am nimic cu acest fenomen muzical, ba chiar din contră, îmi place. Am prieteni de culoare încă din perioada studenției, cand am fost binecuvântat cu o bursă de către statul francez pentru a-mi face cursurile de licență la Dijon.

Dar având astfel de prieteni, stiu că atunci când un alb folosește The N-word împotriva lor este jignirea supremă.

Sorina, sarăcuța, nu știe…

În alte clipuri, surioara Sorinei se manifestă explicit, spunând că e sătulă de copiii născuți în 2010 sau ulterior, menționând expres numele Adam și Sorina, făcând niște gesturi violente pe linia melodică a unei piese hardcore ale carei versuri sună cam așa:

Fuck! Fuck! Fuck!

Pussy-Ass-Bitch…

Halal monitorizare post-adopție mai fac ăștia în state…”.

citește și...