Avocatul familiei Melencu, noi dezvăluri: „Nu s-ar fi îndurat să o omoare pe Luiza!”

08.08.2019, 11:34
Avocatul familiei Melencu, noi dezvăluri: „Nu s-ar fi îndurat să o omoare pe Luiza!”
Avocatul familiei Melencu crede că Luiza nu e moartă

Avocatul familiei Luizei Melencu, fata din Dioști dispărută în aprilie, a făcut noi dezvăluiri despre ancheta de la Caracal.

Dincă răpea tinere pentru a le vinde traficanților

Potrivit Antena 3, Tonel Pop susține că Gheorghe Dincă răpea tinere pentru a le vinde traficanților de carne vie. Și anchetatorii iau în calcul această variantă și au hotărât să lărgească cercul de suspecți din jurul mecanicului auto.

Mai mult decât atât, avocatul a declarat că are informații care arată că Luiza a fost victima unei rețele de trafic de persoane din care făcea parte și suspectul, însă în acest moment nu le poate face publice.

„Nu s-ar fi îndurat să o omoare și a dat-o mai departe”

„Față de celelalte potențiale victime, cred că Luiza era foarte interesantă pentru el. Nu s-ar fi îndurat să o omoare și a dat-o mai departe. Era o femeie frumoasă și nu impune un risc. Cred că Luiza poate fi traficată și nu moartă”, a spus Pop.

„Sunt date și informații care mă conduc către această concluzie. Astăzi s-a început o anchetă extinsă în sensul în care se urmărește anturajul acestui individ. Parchetul a lărgit cercul către potențialii complici ai acestuia”, a mai declarat Tonel Pop.

Primul avocat pe care Dincă l-a avut, cel din oficiu, a dezvăluit că factorul declanșator al crimei a fost faptul că a găsit-o pe Alexandra cu telefonul în mână.

Bogdan Alexandru a spus și că inculpatul a povestit că a plecat, la rugămintea victimei, să cumpere medicamente pentru aceasta și mâncare.

citește și...