Avocata Familiei Melencu îl atacă pe Klaus Iohannis: „Să îi fie rușine!”

29.11.2019, 15:12
Avocata Familiei Melencu îl atacă pe Klaus Iohannis: „Să îi fie rușine!”
Avocata Familiei Melencu îl atacă pe Klaus Iohannis: „Să îi fie rușine!”

Avocata Familiei Melencu îl atacă pe Klaus Iohannis. Carmen Obârșanu s-a arătat deranjată de comportamentul președintelui României și a declarat că ar trebui să îi fie rușine. 

După ce Klaus Iohannis a anunțat public că se va întâlni cu familia Luizei Melencu, se pare că s-a răzgândit și a trimis un consilier la întrevedere. 

Avocata Familiei Melencu îl atacă pe Klaus Iohannis

Carmen Obârșanu, avocata familiei, a fost foarte deranjată de atitudinea șefului de stat și a făcut o declarație tranșantă: „Nu pot să spun decât să îi fie rușine”.

În acest moment, Monica Melencu și Stelian Iordache se află în drum spre București, unde vor fi primiți de consilierul prezidențial Andrei Muraru.

„Eu întrebări am, sper să primesc și răspunsuri la întrebările pe care o să i le adresez domniei sale. Vreau să purtăm o discuție amiabilă, ca de la om la om”, a declarat mama Luizei.

„Ce am dori… Având atâtea servicii la dispoziție, sperăm ca dânsul să fie foarte bine documentat și informat. Plâng trecutul. Nu se mai poate. Ei și-au dat legi in favoarea lor, numai pentru ei și familiile lor, iar noi, care plângem de 8 luni de zile… Ne plângem această fata. Noi nu cerem nimic. Ne cerem fata înapoi. Dați-ne fata înapoi!”, a spus bunicul adolescentei dispărute.

citește și...