Averea uriașă pe care o are Florin Pastramă! Chiar el se laudă: ”Am 20 și ceva de…”

29.06.2019, 11:33
Averea uriașă pe care o are Florin Pastramă! Chiar el se laudă: ”Am 20 și ceva de…”

Despre Florin Pastramă s-au scris multe, între care faptul că s-a însurat cu Brigitte pentru avere și celebritate. Doar că omul chiar nu duce lipsa banului. Și vine cu argumente!

Participarea la reality show-ul Ferma i-a adus lui Florin Pastramă (40) o soție, Brigitte Sfăt (42), dar și notorietate. Cele două vedete s-au cununat civil pe 27 mai, urmând ca pe 7 iulie să aibă loc și ceremonia religioasă! În care ar fi investit peste 100.000 de euro. Adică, banii nu reprezintă o problem.

De altfel, Florin a lăsat de înțeles, de multe ori, că a dus de mic o viață de huzur. A făcut-o și într-un interviu, pentru click.ro. „La 13 ani aveam şofer, la 18 ani am luat permisul şi de atunci am mers cu tata peste tot până în 2008, când el a murit. Părinţii ne-au educat astfel încât să devenim oameni respectuoşi şi responsabili. Sunt licenţiat în Drept. Am fost ţinut mai mult decât în puf, nu apucam să spun că vreau ceva şi a doua zi primeam. După ce a murit tata am devenit capul familiei şi am preluat imperiul pe care l-am moştenit”, a dezvăluit Pastramă.

Pastramă s-a ferit să apară în showbiz

Tot Florin mai povestea că „suntem cei mai invidiaţi şi admiraţi. M-am ferit să apar în showbiz, dar acum sunt fericit şi nu vreau să mai stau ascuns. Am afaceri cu imobiliare şi Brigitte mă ajută foarte mult. Amândoi am lucrat în construcţii, ridic blocuri, o rezidenţă de şapte case. Vom continua împreună, iar ea mă va ajuta cu decorarea interioarelor. Am văzut cum sunt renovate casele ei şi îmi plac”.

Ce spunea despre avere? „Am 20 şi ceva de proprietăţi în sectorul 2 din Bucureşti, mai multe maşini, patru-cinci maşini, afacerea. Mama stă într-o casă, dar peste un an şi ceva vom face o locuinţă comună şi ne vom muta împreună”, a declarat Florin Pastramă.

citește și...