Averea lui Gheorghe Dincă: anchetatorii au dezvăluit ce sume enorme are în conturi

28.01.2020, 14:34
Averea lui Gheorghe Dincă: anchetatorii au dezvăluit ce sume enorme are în conturi
Foto: Inquam

Apar tot mai multe informații despre Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani din Caracal acuzat că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Averea lui Gheorghe Dincă: anchetatorii au dezvăluit ce sume enorme are în conturi

Anchetatorii au descoperit că acesta nu o ducea deloc rău din punct de vedere financiar, deși locuința lui arată ca după război după ce autoritățile au descins.

Conform Spynews.ro, Dincă ar avea o avere estimată la 100.000 de euro. Documentele prezentate la rechizitoriu demonstrează acest lucru.

În plus, Gheorghe Dincă i-ar fi cerut soției să divorțeze de el, pentru ca averea să rămână astfel în familie.

‘Nu mai dați declarații că nu aveți nevoie să dați, eu răspund pentru faptele mele. Pe tine te cheamă Dincă Gheorghe-Daniel, nu ai nicio treabă cu tata și tu și mama și… că sunteți cu mine și că nu m-ați uitat și aia… dom’le e tata și asta e, dar în rest nu tată, nu aveți voi nicio treabă, voi ca să.. întotdeauna voi trebuie să vă depărați de mine, ai înțeles? Ce să-i facem, el a făcut-o, el o trage și cu asta basta.

Treaba lui, să răspundă! Luați-l pe el la întrebări! Voi nu aveți ce să răspundeți, ce să dați. Las’ că ajung eu cu televiziunea: cu luatul, cu datul, cu banii.. Fă urgent și bagă divorțul!’, au fost cuvintele pe care Dincă le-ar fi spus familiei sale.

În urmă cu câteva zile, Gheorghe Dincă a trimis o scrisoare familiilor fetelor răpite. 

‘Sunt foarte multe. Nu pot să spun tot ce scrie. Scrie că Luiza nu e moartă, că îi pare rau de ce s-a întâmplat, că l-a forțat Ștefan să dea telefon tatălui meu. Ștefan îl amenința să dea telefon să spună că Luiza a plecat în Elveția. În toată scrisoarea scrie că Luiza traiește şi își susține ultima declarație care a ajuns şi la DIICOT. (…) Scrisul e foarte asemănător cu ce am văzut în dosar, l-am recunoscut’, a relatat mama Luizei, la România TV.

citește și...