Autoritățile sunt în alertă în cazul Alexandrei Măceșanu! Unde ar fi ascunsă fata de 15 ani

31.07.2019, 13:07

Răsturnare de situație în cazul Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani despre care se speculează că ar fi fost omorâtă de Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal.

Autoritățile sunt în alertă în cazul Alexandrei Măceșanu!

Bărbatul de 65 de ani a povestit că a ucis-o joia trecută, 25 iulie, pe Alexandra, după ce a prins-o că a vorbit la telefon cu 112. Apoi i-a incinerat trupul într-un butoi din curtea casei în care acesta locuia.

Acum, anchetatorii au primit o nouă pistă în cazul adolescentei răpită de Gheorghe Dincă. Se pare că Alexandra Măceșanu trăiește și ar fi sechestrată în podul unei case. Este un adevărat haos la Caracal la nici o săptămână de când Alexandra nu s-a mai întors acasă.

Polițiștii sunt în alertă maximă și fac percheziții în jurul casei lui Dincă, care este principalul suspect în acest caz.

La această oră au loc percheziții în cazul crimelor din Caracal. „Faceti ceva! Alexandra este in podul unei case, este o casa parasită cu niște sălcii pletoase.” este mesajul care a pus forțele de ordine în alertă.

Și familiile fetelor dispărute au primit mesaje în ultimul timp. Mama Luizei Melencu, tânăra despre care nu se mai știe nimic din aprilie, a primit un mesaj în care i se spunea că fata trăiește și i se indica un loc în care s-ar afla. Femeia a mers la acea adresă cu polițiștii, dar s-a dovedit a fi o alarmă falsă.

citește și...