Aurelian Temisan: ”A jigni, a țipa sau a lua decizii la nervi e facil, dar poate fi dăunător, ba chiar poate pune capăt relației”

19.02.2020, 10:17
Aurelian Temisan: ”A jigni, a țipa sau a lua decizii la nervi e facil, dar poate fi dăunător, ba chiar poate pune capăt relației”
Aurelian Temisan: ”A jugni, a țipa sau a lua decizii la nervi e facil, dar poate fi dăunător, ba chiar poate pune capăt relației”

Cântărețul Aurelian Temișan a vorbit despre comportamentul într-o relație. Acesta este de părere că jignirile și deciziile luate la nervi nu pot face decât rău unui cuplu.

Aurelian Temișan a făcut o postare în mediul online în care vorbește despre relațiile de cuplu.

”Când clădești o relație și nu neapărat având toate “condițiile” exterioare de partea ta, e imperios necesar ca, în momente mai tensionate (inevitabil să nu existe și așa ceva), să îți păstrezi calmul și să îți aduci aminte câte piedici ai întâlnit până să ajungi aici. A jigni, a țipa sau a lua decizii la nervi, e facil dar poate fi dăunător, ba chiar poate pune capăt relației”, a afirmat el.


Artistul a ținut să precizeze că relația dintre el și soția sa este una cât se poate de bună.

”Stați liniștiți, la noi totul e ok. ?? Uitându-mă în jur constat că e atât de prețios să îți creezi liniștea în jur... încât restul devine planul doi”, a încheit cântărețul.

Aurelian Temișan este căsătorit de foarte mulți ani cu actrița Monica Davidescu. Cei doi au împreună o fetiță, Dora.

citește și...