Aurel Pădureanu, foc și pară pe tatăl lui Nicole Cherry! De ce este revoltat soțul regretatei Cornelia Catanga

20.05.2021, 10:37
Aurel Pădureanu, foc și pară pe tatăl lui Nicole Cherry! De ce este revoltat soțul regretatei Cornelia Catanga
Aurel Pădureanu, foc și pară pe tatăl lui Nicole Cherry! De ce este revoltat soțul Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu nu are deloc liniște după moartea Corneliei Catanga! Solistul este foc și pară pe tatăl lui Nicole Cherry, George Ghinea, pe care îl acuză că l-a uitat la greu. 

Tot scandalul a început în aprilie, după ce soțul regretatei Cornelia Catanga a reproșat că familia lui Nicole Cherry nu l-a invitat niciodată la vreo petrecere.

În schimb, tatăl solistei a mărturisit că este dezamăgit de afirmațiile făcute în presă de Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu, în război cu tatăl lui Nicole Cherry

“Cred că dânsul a îmbătrânit. Sunt niște frustrări d-ale sale. Dacă l-am uitat? Ce putem spune? Eu cu domnul Mitică m-am întâlnit de 15 ori și sunt căsătorit cu soția mea de 29 de ani, sunt ceva ani. Dacă lui îi plac scandalurile, să facă în continuare acest lucru. Altă explicație nu am! Am zis că are anumite frustrări pentru că așa se înțelege, să te duci la televizor și să spui, unei țări întregi, că te-a uitat neamul, nu este frumos”, a declarat George Ghinea, potrivit impact.ro.

Supărat, Aurel Pădureanu i-a dat replica bărbatului și l-a atacat din nou.

“Nu mă interesează acest om. Îmi este și scârbă să vorbesc despre un om care nu are caracter. Pentru mine acest om nu reprezintă nimic. Zero ori zero este egal cu zero. Eu și soția mea Cornelia am luat-o de mână pe Nicole și am dus-o la Titus Munteanu, ca să o vadă. Nicole este fata nepoatei mele. Eu știu multe despre familia asta, dar mai bine las lucrurile așa cum sunt”, a precizat și Aurel Pădureanu.

 

citește și...