Audițiile ”X Factor” au luat sfârșit. Jurații sunt pregătiți pentru Bootcamp

06.11.2021, 11:22
Audițiile ”X Factor” au luat sfârșit. Jurații sunt pregătiți pentru Bootcamp
Audițiile ”X Factor” au luat sfârșit. Jurații sunt pregătiți pentru Bootcamp

Ultima etapă de audiții din cel de-al zecelea sezon ”X Factor”, difuzat de postul de televiziune Antena 1,  a adus concurenți noi în show. Cu toate că Ștefan Bănică și Florin Ristei au primit în echipele lor 3 noi concurenți, toți jurații au fost nevoiți să ia decizii dificile pentru a definitiva echipele din Bootcamp.

„Crezi ca putem câștiga împreună X Factor?”, aceasta a fost întrebarea cu care Florin Ristei și-a întâmpinat posibilele concurente din categoria sa. Seara trecută, Bryana Holingher l-a convins pe juratul ”X Factor” că merită un loc în Bootcamp, interpretând piesa lui Beyoncé – Runnin. “Cânți foarte, foarte bine. Mi-a plăcut că ai fost cam singura care a spus că putem câștiga X Factor împreună”, a afirmat mentorul categoriei de fete.


“Poți face față oricărui concurent din echipele colegilor mei. Ne putem gândi la un posibil câștigător X Factor 2021!’’, a fost comentariul lui Ștefan Bănică ce l-a trimis pe Davide Cascini direct în Bootcamp. Grupei lui Ștefan s-a alăturat și Mihai Turbaru, concurentul ce i-a ridicat la dans pe toți cei patru jurați.

“Deși ar trebui să dau ultimul răsunsul, ai DA-ul meu. Așa DA!’’, a spus Ștefan Bănică.

Cu toate acestea, Delia, Loredana Groza, Florin Ristei și Ștefan Bănică, nu și-au ocupat toate locurile din Bootcamp, fiind nevoiți să aleagă cele mai bune voci de pe lista concurenților cu 3 de DA. Telespectatorii pot afla care va fi formula finală a Bootcamp-ului, vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Jurații ”X Factor” știu deja  grupurile ai căror antrenori sunt

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului zece al ”X Factor” grupurile ale căror mentori vor fi.

 

Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana Groza va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică Junior va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

citește și...