Au venit rezultatele analizei FBI a oaselor din liziera de la Caracal

11.12.2019, 13:32
Au venit rezultatele analizei FBI a oaselor din liziera de la Caracal
Au venit rezultatele analizei FBI a oaselor din liziera de la Caracal

Au venit rezultatele analizei FBI a oaselor din liziera de la Caracal. Mama Luizei Melencu a făcut declarații tranșante despre acest aspect. 

Raportul întocmit de FBI, după analiza genetică a osemintelor găsite la marginea unei păduri din Caracal, a fost făcut public. Potrivit documentului, oasele nu sunt ale Luizei, scrie Antena 3. 

Ce spune Monica Melencu despre rezultatele analizei FBI

Mama adolescentei, Monica Melencu, a făcut declarații după aflarea rezultatului. 

„Oasele au fost plantate. Copilul meu trăiește. Nici n-a trecut prin acea casă(…). Nu își are rostul confruntarea cu complicele. Să sperăm că domnii procurori văd răspunsul FBI, că noi n-am fost luați în considerare. Aceste fete nu sunt moarte. Aceste fete sunt traficate. E o rețea acoperită politic, sunt implicate persoane la nivel înalt(…). Dincă nu declarase că fetele sunt moarte, iar doamna Hosu a declarat că fetele sunt moarte. Întrebarea mea este cine a anunțat-o că fetele sunt moarte. A venit răspunsul de la FBi și noi știam că e negativ acest răspuns. Luiza trăiește, dacă nu era Alexandra să pună mâna pe telefon noi nu știam nimic. Rușine procurorilor care ne-au umilit. Am să lupt cât am să pot”, a declarat femeia. 

 

citește și...