Au fost publicate rezultatele autopsiei în cazul morții lui Kobe Bryant! Ce s-a întâmplat în ziua respectivă

16.05.2020, 15:55
Au fost publicate rezultatele autopsiei în cazul morții lui Kobe Bryant! Ce s-a întâmplat în ziua respectivă

Kobe Bryant, în vârstă de 41 de ani, a decedat la finalul lunii ianuarie, după ce elicopterul în care călătorea s-a prăbușit în orașul Calabasas din California.

Vedeta NBA nu era singur în aeronavă, ci alături de alte opt persoane, printre care și una dintre fiicele sale, Gianna. În urma impactului, nimeni nu a supraviețuit.

Au fost publicate rezultatele autopsiei în cazul morții lui Kobe Bryant!

La aproape 4 luni de la decesul celebrului sportiv, anchetatorii au dat publicității anumite detalii șocante care alcătuiesc tabloul înfiorătoarei tragedii.

Raportul autopsiei are 180 de pagini și arată că toți pasagerii au murit din cauza rănilor grave. În plus, pilotul de 50 de ani, Ara Zobayan, nu consumase alcool sau droguri înainte de îmbarcare. Impactul a fost atât de brutal, încât în elicopter s-au găsit oase rupte, dar şi părţi ale corpului dezmembrate.

Kobe Bryant a fost identificat pe baza amprentelor. El avea tatuaje pe umăr și braț cu numele soției și ale fiicelor sale. Trupul lui neînsuflețit a fost descoperit în noroi, lângă epava elicopterului, iar trupul fiicei sale Giana într-o groapă, în partea opusă.

În afara pilotului Ara Zobayan, a lui Kobe Bryant şi a fiicei fostului baschetablist, Gianna, în aparat se mai aflau John Altobelli, antrenor al echipei de baseball Orange Coast College, soţia lui, Keri, fiica lor, Alyssa, care juca la aceeaşi echipă de baschet cu Gianna, Payton Chester, o altă jucătoare de baschet, împreună cu mama ei, Sarah Chester, şi Christina Mauser, antrenoare de baschet feminin.

citește și...