Au divorțat Adrian și Adriana Titieni? Actrița și-a schimbat recent numele

18.08.2019, 13:00
Au divorțat Adrian și Adriana Titieni? Actrița și-a schimbat recent numele
Adrian și Adriana părea că au o relație foarte solidă

După ce ieri au apărut mai multe imagini cu Alexandru Papadopol și Adriana Titieni în ipostaze tandre, toată lumea se întreabă dacă actrița a divorțat de soțul său. 

Potrivit Click, Adriana și-a schimbat recent numele pe o rețea socială, trecând de la Titieni la Irimescu, iar în contextul actual zvonurile despărțirii de soțul său au luat amploare. 

Dacă Ioana Ginghină a trecut printr-un an greu după separarea de Papadopol după 12 ani de mariaj, se pare că actorul a trecut mai ușor peste divorț și și-a găsit fericirea în brațele Adrianei. 

Adriana nu a explicat de ce și-a schimbat numele

Atunci când noua cucerire a lui Alexandru a fost întrebată în mediul online de ce și-a schimbat numele, răspunsul său a fost „Pentru că acesta este numele meu”, fără a da mai multe detalii despre motivul care a dus la această schimbare. 

„Suntem de nouă ani împreună și sper să mai fim înca de zece ori pe-atât, chiar îmi doresc ca relația asta să se sfârșeasca doar odată cu dispariția mea de pe pamânt, a mea sau a lui. (..) Nu cred că se erodează (dragostea n.r). Eu sunt aproape dependentă de soțul meu. Poate părea o exagerare. E un lucru pe care nu l-am mai spus. Nu pot să adorm dacă Adrian nu este acasă, iar când pleacă la spectacole, la repetiții, primele două, trei zile de acomodare sunt cumplite”, declara Adriana cu câțiva ani în urmă, pentru Revista Tango.

citește și...