Au crezut că are infecție la ficat, dar această tânără i-a șocat pe medici! Ce se afla în abdomenul ei

13.07.2019, 16:32

Această tânără și-a dorit să aibă un copil, însă medicii i-au dat vestea tristă. Nu putea să rămână însărcinată, pe motiv că era infertilă. Dar surpriza avea să vină mai târziu.

Au crezut că are infecție la ficat, dar această tânără i-a șocat pe medici!

Hannah Rosenfelder, în vârstă de 29 de ani, s-a internat în spital pentru a fi tratată de infecție la ficat, dar doctorii s-au șocat când au văzut ce avea femeia în abdomen. La analize mai amănunțite, au descoperit că Hannah Rosenfelder era gravidă în șase săptămâni.

Vestea a uimit chiar și cadrele medicale, care i-au spus că nu poate avea copii. Hannah Rosenfelder s-a născut cu o afecțiune rară a ficatului, care poate fi fatală. Până la 25 de ani, aceasta a suportat două transplanturi de ficat.

Din păcate, Hannah nu a putut duce sarcina până la capăt și a născut la 37 de săptămâni, în octombrie 2017. Deși s-a simțit rău în lunile de sarcină, tânăra a avut puterea să nască copilul mult visat. Hannah a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Atât mama, cât și fătul se simt bine acum.

‘Nu m-am temut niciodata pentru fiica mea. Stiam ca este speciala si ca asta e chemarea mea, sa fiu mama. Stiam ca este in siguranta, in pantecele mele’, a marturisit femeia.

Sursa: The Sun

citește și...