Au apărut primele imagini din noaptea în care Emi Pian când a fost ucis. Ce s-a întâmplat de fapt

24.12.2020, 16:42
Au apărut primele imagini din noaptea în care Emi Pian când a fost ucis. Ce s-a întâmplat de fapt
Au apărut primele imagini din noaptea în care Emi Pian când a fost ucis. Ce s-a întâmplat de fapt

Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, a decedat în luna august a acestui an, însă anchetatorii încearcă și acum să afle ce s-a întâmplat în noaptea în care liderul interlop a fost înjunghiat mortal. 

Emi Pian era unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din București! El a fost ucis în noaptea de 4 august, într-o răfuială între două clanuri rivale, pe străzile Capitalei.

La mai bine de patru luni de la moartea lui, au apărut și primele imagini din noaptea în care Emi Pian, pe numele lui adevărat Florin Mototolea, și-a pierdut viața.

Imagini din noaptea în care Emi Pian când a fost ucis

Foto: observatornews.ro

Observatornews.ro a publicat mai multe imagini și informații din noaptea în care Emi Pian a fost ucis. Toate detaliile au fost comunicate de un expert criminalist.

Potrivit sursei citate mai sus, în imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă toți cei care au participat la jocul de barbut. În jurul orei 2.40 pornește un conflict, care degenerează într-o altercație violentă, în urma căreia Emi Pian a murit.

Deși a fost dus de urgență la spital, Emi Pian a decedat la scurt timp. Emi Pian a fost ucis de un tânăr fără cazier, Richard Emanuel Gheorghe.

Tatăl lui Emi Pian a decedat

Nicolae Duduianu, tatăl interlopului Emi Pian, a murit, marți noapte, 1 decembrie, la Spitalul Penitenciarului Mioveni. Bărbatul avea 77 de ani și a suferit un atac de cord, după cum au precizat surse din cadrul ANP pentru Gândul.

Nicolae Duduianu avea probleme de sănătate. El era unul din liderii legendari ai lumii interlope din România. Bărbatul se afla la închisoare, el fiind condamnat pentru o tentativă de omor, informează Antena 3.

La vremea respectivă, se zvonea că bătrânul va răzbuna moartea fiului său. La priveghiul lui Florin Mototolea, interlopii ar fi luat hotărârea ca Nicolae Duduianu să rezolve de urgență cazul din pușcărie. Se pare că fostul lider al Duduienilor ar vrut să îl execute pe membrul din clanul Rinu.

‘Seniorul Duduianu vrea cu orice preț răzbunare. Vrea ca ucigașul fiului său să fie executat în perioada următoare. El vrea să-și asume toate faptele, pentru că e la pușcărie, e bătrân și n-ar mai avea mult de dus’, declarau surse din anturajul clanului Duduianu pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

citește și...