Au apărut primele imagini de la nunta Vlăduței Lupău. Detaliul straniu din timpul cununiei VIDEO

27.02.2020, 18:57

Artista de muzică populară din Maramureș, Vlăduța Lupău, și fotbalistul Adrian Rus și-au unit destinele pe 12 noiembrie 2019, însă abia acum făcut publice primele imagini de la evenimentul fericit.

Au apărut primele imagini de la nunta Vlăduței Lupău. Detaliul straniu din timpul cununiei

Cei doi au preferat să își țină evenimentul departe de ochii curioșilor și au ales să facă cununia într-o pădure din apropierea municipiului Cluj-Napoca.

Vlăduța Lupău și Adrian Rus s-au căsătorit după 5 ani de relație. Nași le-au fost Olguța Berbec, și soțul acesteia, saxofonistul Remus Novac.

‘Îmi era foarte simpatică și zâmbetul mi-a plăcut cel mai mult la ea. Dacă nu făceam eu primul pas, poate eram tot în aceeași relație de prietenie’, a declarat Adrian Rus în emisiunea ”La Măruță”.

Cu ocazia zilei de naștere a soțului său, pe 12 februarie, Vlăduța Lupău a lansat și o piesă nouă pe care i-a dedicat-o acestuia. În videoclipul melodiei respective, ‘Clipa fericirii’, solista a arătat tuturor imagini inedite de la nunta sa.

‘Azi e ziua soțului meu ❤️ Nu avea nevoie de daruri, însă i-am dăruit ceva pentru veșnicie! Totodată am împărțit cu voi, cele mai frumoase imagini dintr-o zi specială pentru noi’, a scris Vlăduța Lupă pe rețelele de socializare.

La cununia civilă, Vlăduța Lupău a ales să poarte un deux pièces alb, taior și pantaloni. Cântăreața nu a dorit să poarte straie tradiționale, așa cum se poartă la ea în zonă.

Pentru cununia religioasă, Vlăduța a optat pentru o rochie scurtă, mulată, în care a atras toate privirile. Mai mult de atât, tinerii au oferit un spectacol pe cinste invitaților lor, după ce au ales să apară în fața ofițerului de stare civilă călare pe doi cai, unul alb și unul negru.

citește și...