„Asia Express” – Drumul Împăraților. Echipele se reîntâlnesc în Amman

14.11.2021, 17:17
„Asia Express” – Drumul Împăraților. Echipele se reîntâlnesc în Amman

O nouă etapă a a reality show-ului „Asia Express” – Drumul Împăraților, începe duminică, de la 20:00. Echipele vor fi separate, iar presiunea asupra concurenților își va spune cuvântul.

Fanii „Asia Express” vor afla, duminică, care este echipa calificată automat în Israel.

Miercuri seara, regulile au fost schimbate la „Asia Express”- Drumul Împăraților.

Echipele se despart

Doar cinci concurenți vor pleca fără partenerii lor pe traseu, vor călători separat, își vor găși cazare, vor face singuri autostopul și misiunile.

Cele mai multe emoții vor fi resimțite de Cuza, Eliza, Adriana, Elwira și Estera, cei cinci concurenți care au rămas alături de Irina Fodor în Amman. Evoluția lor în jocuri le va influența destinul partenerilor din cursă.

”Nu mai suntem împreună și ne este foarte dificil. Nu putem unul fără celălalt, dar o să fac tot ce pot să îi fie mai ușor”, a fost reacția Elwirei Petre cu ochii în lacrimi.

”Nici n-am plecat bine că m-am gândit la Adi (n.r. Cuza), m-a luat dorul. Nu eram pregătit pentru asta”, mărturisește și Emi.

Concurenții care pornesc din nou pe traseu

Emi, Cosmin, Mihai, Lidia și Maria Speranța sunt cei cinci concurenți care pornesc din nou pe traseu cu misiuni extrem de complexe si pline de provocari.

Însă, emoția îi va cuprinde pe toți participanții când se vor reîntâlni în Amman.

Echipa cu cele mai multe pietre prețioase se va califica automat în Israel.

Duminică, 14 noiembrie începe difuzarea penultimei etape din concursul televizat.

Ediția finală va fi difuzată miercuri, 24 noiembrie, de la 20.30, atunci când vom afla cine pleacă acasă cu trofeul și marele premiu de 30.000 de euro al „Asia Express” 2021.

citește și...