Așa a murit, de fapt, Cornel Galeș! Fiica vitregă a rupt tăcerea. ‘Faţa lui era reconstruită și…’

10.12.2019, 11:27
Așa a murit, de fapt, Cornel Galeș! Fiica vitregă a rupt tăcerea. 'Faţa lui era reconstruită și...'
Așa a murit, de fapt, Cornel Galeș! Fiica vitregă a rupt tăcerea

Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete, și-a pierdut viața pe 30 noiembrie, în urma unui cumplit accident de circulație. Vestea tragică s-a aflat abia a doua zi, pe 1 decembrie. Fosta lui iubită, Viviana, a plecat de urgență în Spania pentru a afla ce s-a întâmplat de fapt cu bărbatul.

Așa a murit, de fapt, Cornel Galeș! Fiica vitregă a rupt tăcerea

‘Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeu sa îl odihnească’, declara Viviana.

Potrivit Wowbiz, femeia nu a plecat singură la Valencia, pentru a se ocupa de toate cele necesare pentru repatrierea trupului neînsuflețit. Viviana a mers însoțită de fiica sa, Alexandra, și logodnicul tinerei.

Sasha, fiica vitregă a lui Cornel Galeș, a rupt tăcerea și a mărturisit ce s-a întâmplat cu adevărat cu acesta.

‘În primul și în primul rând, mama nu l-a văzut la morgă. Nefiind rudă, el nu putea fi luat de acolo decât de o rudă primară. Repatrierea se face prin firma de pompe funebre, mama nu putea să intervină absolut deloc. Mama a reușit însă să îl vadă pentru că, la insistențele ei, l-au descoperit câteva minute, după ce a fost îmbrăcat de firma de pompe funebre. În niciun caz nu l-a văzut dezbrăcat sau alte asemenea bazaconii. Faţa lui era reconstruită, el era îmbrăcat în hainele în care urmează să fie înmormântat’, a povestit fiica Vivianei.

Cornel Galeș a murit pe 30 noiembrie

Mai mult de atât, din declarațiile fetei se pare că văduvul Ilenei Ciuculete nu se afla la volan, ci pe bancheta din spate. Din cauza impactului violent, bărbatul a fost desfigurat.

El nu era la volan, stătea în spate, pe mijloc și a zburat prin panoramă și nimeni altcineva nu a fost rănit, nu e vorba, așa cum a apărut în presă, de cineva care să fie în comă, sau altceva. Pe data de 1 decembrie am aflat noi că a murit… Dar, de fapt, el a murit pe data de 30 noiembrie, pe la ora 18.00, ora Spaniei.

El se reîntorcea de la restaurant când s-a produs accidentul, iar explicația pentru prezența lui pe Whatsapp din noaptea de 1 decembrie este una simplă. În momemntul în care Poliția a sunat suspectul, adică cel care conducea mașina li s-a răspuns că pe el nu îl interesează și că el nu poate să îi ajute cu detalii și că cel mai bine ar fi să caute polițiștii la el în agendă. Atunci polițiștii au intrat în agenda lui telefonică și prin mesajele lui, iar asta este singura explicație, e chiar una logică’, a mai spus Sasha.

Cornel Galeș urmează să ajungă marți, 10 decembrie, în România, cu un avion, în sicriu sudat. Viviana a fost cea care s-a ocupat de toate costurile repatrierii trupului neînsuflețit. Deși femeia făcuse un apel la prietenii acestuia pentru a strânge banii necesari aducerii în țară, se pare că nimeni nu s-a arătat dornic să ajute.

Cât despre fiica biologică a lui Cornel Galeș, Sasha a mărturisit că a căutat-o, dar nu a dorit să vorbească despre tatăl său.

‘Va fi adus cu avionul, nu există altă modalitate, cel puțin din Spania. Cornel Galeș va fi adus cu avionul, în sicriu sudat. Repatrierea lui Cornel a fost făcută pe numele mamei mele. O rudă de gradul I ar fi fost nevoie pentru a identifica lucrurile pe care le avea asupra lui în momentul accidentului. Noi am încercat să o găsim pe fata lui, dar nu am putut vorbi cu ea. Apoi nu ne-a mai căutat. Dacă voia să dea de mama, nu era greu, sigur a aflat că el a murit. Prietenii lui, care spuneau că fac nu știu ce cheta, nu ne-au contactat, sunau doar ca să mai afle tot felul de informații… Oricum, vă pot spune că, mama, când a aflat ce s-a întâmplat cu Cornel Galeș, era în stare de șoc. M-a luat pe mine și pe logodnicul meu și am plecat de urgență în Spania, cu escală la Londra’, a mai adăugat tânăra.

Sursa: Wowbiz

citește și...