Aproape de necrezut: cu ce se ocupă Gabriela, mama lui Mario Iorgulescu! Cum arată soția președintelui LPF

20.09.2019, 16:28

Mario Iorgulescu, fiul şefului LPF, a provocat un accident grav în noaptea de sâmbătă spre duminică (7/8 septembrie), în jurul orei 3, după ce a pătruns cu mașina pe contrasens la o viteză de 240 de kilometri la oră. Tânărul de 24 ani de ani este fiul lui Gino şi Gabrielei Iorgulescu.

Aproape de necrezut: cu ce se ocupă Gabriela, mama lui Mario Iorgulescu! Cum arată soția președintelui LPF

Mario Iorgulescu este cunoscut ca un tânăr care cheltuia sume enorm la poker şi conducea maşini scumpe. Tânărul de 24 de ani conducea un bolid de lux în momentul tragicului accident.

După ce Mario Iorgulescu a provocat accidentul au început să iasă detalii incredibile din familia lui. Ca o ironie a sorţii, mama lui Mario, Gabriela Iorgulescu, este doctor psiholog şi președintele Societății Academice a Științelor Comportamentale din România.

Femeia are o carieră solidă în spate şi întotdeauna a preferat să fie discretă cu apariţiile publice. Se pare că aceste lucruri n-au ajutat-o să îi dea lui Mario o educaţie aleasă.

În plus, a terminat și un master de psihoterapie cognitivă comportamentală, este autoare a numeroase carti de specialitate şi lector universitar la UMF „Carol Davila” din București.

Soţul ei, Gino Iorgulescu, a fost fotbalist la Sportul Studențesc și la echipa națională a României. Din 2013 este președintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

 

 

 

citește și...