Apariție în premieră la TV a fiului mic al lui Michael Jackson. Cum arată Bigi la 19 ani

03.11.2021, 18:20
Apariție în premieră la TV a fiului mic al lui Michael Jackson. Cum arată Bigi la 19 ani

Fiul cel mic al lui Michael Jackson a intrat în centrul atenției, recent. Bigi Jackson – cunoscut anterior drept Blanket – a făcut o avut apariție rară la TV pentru a solicita liderilor mondiali să ia măsuri în privința schimbărilor climatice.

Tânărul de 19 ani a vorbit, luni, la Good Morning Britain despre mediul înconjurător, asta chiar înaintea conferinței COP26 privind schimbările climatice.

„Cred că este important să știm cu toții despre asta”, a spus Bigi despre schimbările climatice în perioada premergătoare summitului COP26. „Și cred că avem ceva de făcut, dar generația noastră știe cât de importantă este.”

Bigi Jackson, declarație rară despre tatăl său

Adolescentul a vorbit, de asemenea, despre tatăl său, în timp ce stătea într-o cameră împodobită cu costumele emblematice ale Regelui Pop.

„Există multă istorie în această casă și în studioul de aici”, a explicat el despre complexul Hayvenhurst al familiei Jackson. „Despre asta era el. Asta dorim fiecare dintre noi să facă: lucruri de care oamenii se pot bucura și, sperăm, să le îmbunătățească viața.”

În anul 2012, Bigi a apărut în documentarul „Jacksonology: Our Story” și a spus că nu are planuri să calce pe urmele tatălui și să intre în industria muzicală.

Identitatea lui Bigi și a fraților săi nu a fost dezvăluită când Michael Jackson era în viață

Bigi avea doar șapte ani în iunie 2009, când Michael a murit în urma unui stop cardiac cauzat de o combinație letală de medicamente care i-a fost administrată de medicul său.

Blanket  erau văzuți adesea în public având fețele acoperite cu măști când tatăl lor era în viață, astfel încât să nu le fie dezvăluită identitatea.

Cântăreața Thriller avea 50 de ani. Mama lui Bigi a fost un surogat, iar identitatea ei nu a fost niciodată dezvăluită public. Cei doi frați ai săi mai mari, Prince, 24 de ani, și Paris Jackson, 23 de ani, au fost produsul scurtei căsătorii a lui Michael cu Debbie Rowe, la sfârșitul anilor ’90.

citește și...