Apar noi detalii șocante în cazul morții lui Răzvan Ciobanu! Un martor principal a fost dus cu mandat la audieri

04.07.2019, 12:57

Ancheta în cazul morții lui Răzvan Ciobanu ia amploare! Creatorul de modă și-a pierdut viața într-un tragic accident de mașină pe 28 aprilie, în județul Constanța.

Apar noi detalii șocante în cazul morții lui Răzvan Ciobanu!

Laura Vicol, avocata lui Răzvan Ciobanu, a mărturisit recent că mai multe persoane au fost duse la audieri, însă au fost și persoane care au refuzat să dea declarații, așa că a fost nevoie de mandat pentru ca acestea să ajungă la audieri.

Luni, 1 iulie, a fost audiat un posibil traficant care i-ar fi vândut acestuia droguri. Este vorba de Dragoș Crăiță, care a ajuns în fața anchetatorilor cu mandat. De asemenea, el se afla în casa designerului de modă înainte ca acesta plece la mare.

“Au  fost scoase şi alte lucruri noi la iveală care se leagă încet, încet pentru că aşa se face o anchetă. Aşa cum am bănuit de la bun început, adevărul va ieşi la iveală. În ceea ce priveşte rezultatul toxicologic se va face sigur lumină. Directorul IML mi-a spus că raportul privind substanţele găsite în corpul lui Răzvan Ciobanu va fi finalizat în două săptămâni, iar raportul va arăta ce efecte ar fi putut avea asupra organismului acel cocktail de substanţe”, a spus Laura Vicol.

Mai mult de atât, anchetatorii au reușit să stabilească că, pe podul de la Năvodari, Răzvan Ciobanu a făcut dreapta și a ajuns la drum spre localitatea Săcele. În mod normal, acesta trebuia să vireze la stânga și să ajungă la Autostrada A2. Fostul creator de modă nu purta centura de siguranță și a fost proiectat din mașină în urma teribilului impact.

Din păcate, investigația în cazul morții lui Răzvan Ciobanu este departe de a se apropia de final.
Sursa: evz.ro
citește și...