Anunțul făcut de Iulia Albu. ”Motivul nu este unul îmbucurător”

11.01.2021, 15:23
Anunțul făcut de Iulia Albu. ”Motivul nu este unul îmbucurător”
Anunțul făcut de Iulia Albu. ”Motivul nu este unul îmbucurător”

Fashion-editorul Iulia Albu a anunțat pe rețelele sociale că este sub observație medicală. Anunțul vine după ce Mikaela, fiica sa, a participat la o petrecere de Revelion alături de tatăl ei, designerul de încălțăminte Mihai Albu.

Iulia Albu afirmă în postarea sa că se află sub observație medicală după cele întâmplate de Revelion. De asemenea, Iulia Albu care marți urma să se afle în platoul emisiunii ”La Măruță”, unde realizează rubrica ”Marțea Neagră cu Iulia Albu”, a anunțat că va intra în direct la emisiune prin Skype.

Din păcate… În cazul în care vă întrebați de ce postez aceste fotografii mai vechi, motivul nu este unul îmbucurător… având în vedere că știți deja ceea ce s-a întâmplat de acest Revelion, suntem toți 3 sub observație medicală. Din acest motiv, mâine, la Marțea Neagră cu Iulia Albu @lamaruta_protv ne vom vedea Live, pe Skype și nu în studio, așa cum se întâmplă de obicei. Fiți responsabili. Purtați mască!”, a scris Iulia Albu în  mediul online.

Din păcate… In cazul in care va intrebati de ce postez aceste fotografii mai vechi, motivul nu este unul…

Publicată de Iulia Albu pe Luni, 11 ianuarie 2021

Ce spunea Iulia Albu despre petrecerea de Revelion la care a partcipat fiica sa

Pe urmă cu câteva zile, Iulia Albu anunța pe Facebook că a aflat că fiica ei, Mikaela, a fost la o petrecere de Revelion, cu tatăl ei, Mihai Albu.

La acea petrecere nu s-ar fi respectat măsurile de protecție anti-COVID.

”…am aflat ca fiica mea a participat, aflându-se in perioada stabilită de instanța in grija tatălui ei, la un revelion organizat de un vecin al tatălui ei la care au participat in total 9 persoane. Intr-un apartament de bloc. Nimeni nu a purtat masca. Acești oameni au considerat ca este in regula sa calce in picioare toate normele legale, punând in pericol atât propria sănătate cât si a copiilor lor. Fostul meu soț a pus in pericol sănătatea fiicei mele in perioada dispusă de instanța ca fiind in grija lui, in mod conștient si voluntar.Astăzi voi fi in instanta pentru a îmi apara dreptul legal de a ma simți in siguranța. Asta după ce prima instanta a decis ca este normal sa glumești pe un post tv cu acoperire naționala ca ți-ai fi dorit sa ai un pistol la întâlnirea cu mama copilului tau, viitorul ei soț si in prezenta Mikaelei. Si după multe alte povesti urate pe care ÎNCĂ ma incapatanez sa nu le fac publice. Da! Îmi este FRICA de acest om pe care si eu l-am văzut atâția ani cum il vedeți si voi, pana in clipa in care s-a transformat intr-un monstru. Si știu foarte bine de ce a fost si este capabil.După aceea, fiica mea si cu mine vom merge sa ne testam. Dumnezeu sa ne ajute”, scria atunci Iulia Albu în mediul online.

 

citește și...