Antonio Banderas s-a infectat cu coronavirus. Actorul spaniol a anunțat chiar în ziua în care a împlinit 60 de ani

11.08.2020, 16:29
Antonio Banderas s-a infectat cu coronavirus. Actorul spaniol a anunțat chiar în ziua în care a împlinit 60 de ani
foto: profimedia

Antonio Banderas s-a infectat cu coronavirus! Actorul spaniol a făcut anunțul chiar în ziua în care a împlinit 60 de ani. Astfel, el a fost nevoit să să-şi serbeze ziua de naştere din izolare.

Pe contul său de Twitter, Antonio Banderas și-a anunțat fanii că se simte bine, dar că este puțin mai obosit decât de obicei.

Cum se simte actorul

„Mă simt relativ bine, poate doar mai obosit decât în mod obişnuit, dar sunt încrezător că mă voi recupera cât mai repede posibil, urmând indicaţiile medicilor, care sper că îmi vor permite să depăşesc procesul infecţios de care sufer şi care a afectat atât de multe persoane de pe tot globul“, a scris acesta pe contul său de Twitter.

În plus, Antonio Banderas este încrezător că se va face bine rapid, iar cât timp va sta în carantină, actorul a mărturisit că va citi, va scrie şi se va odihni.

“Sunt convins că mă voi reface cât se poate de repede. Voi profita de această izolare pentru a citi, a scrie şi a continua să-mi fac planuri pentru a da un sens celor 60 de ani recent împliniţi, o vârstă pe care o privesc cu mare dorinţă şi speranţă”, a mai precizat actorul.

Tom Hanks și soția lui au fost diagnosticați cu coronavirus

Tom Hanks și soția lui au fost diagnosticați cu coronavirus, în Australia! Actorul filma pentru un lungmetraj despre viaţa lui Elvis Presley, în luna martie.

‘Ne-am simţit puţin obosiţi, ca şi când am fi fost răciţi, şi am avut ceva dureri musculare. Rita a avut frisoane şi uşoară febră. Pentru a face lucrurile corect, aşa cum trebuie astăzi, în lume, am fost testaţi pentru coronavirus şi depistaţi pozitiv. Deci, ce urmează? Medicii au protocoale pe care noi le vom urma. Noi, familia Hanks, vom fi testaţi, ţinuţi sub observaţie şi izolaţi atâta timp cât sănătatea şi siguranţa publică o cer’, a scris Tom Hanks pe Instagram.

citește și...