Antonia, replici dure în scandalul dintre Velea și Abi Talent

09.01.2020, 13:40
Antonia, replici dure în scandalul dintre Velea și Abi Talent
Antonia, replici dure în scandalul dintre Velea și Abi Talent

Războiul din mediul online dintre Alex Velea și Abi Talent pare departe de final. După ce și-au aruncat recirproc replici acide și jignitoare, Abi a atacat-o și pe Antonia, care i-a răspuns la fel de dur. 

Antonia i-a dat replica lui Abi, după ce acesta a jignit-o și pe ea într-o postare în care îl ataca pe Velea. 

Antonia, replici dure în scandalul dintre Velea și Abi Talent

„Fac ceva mai nebunesc, așa, mâine ca să îi oftic pe trapperii ăștia cu diamante din plastic. Zvelea, necunoscuto, am văzut mai nou că ești și homofob și că ai ceva cu persoanele care au alte orientări sexuale.

Lasă oamenii să fie așa cum vor ei, băi comunist anonim care ești, mai calmează-te că o iei prea în serios. Vreau să pun stop la asta că deja m-am plictisit de boom shaka laka..și zic în ghilimele pt că eu doar fac caterincă de el și el se ceartă singur. Da mai vreau să zic ceva în încheiere care ai avut-o  când erai și tu pe și din cauza asta ești foarte trist, așa de trist că îți verși nervii pe un copil de 19 ani care a făcut într-un an ce n-ai făcut tu în 15.

Singura ta insultă la adresa mea este că îmi zici …smr eu, prea amuzant ești, vorbe de …

Ia-ti o vacanță, liniștește-te, o să realizezi în timp că te-ai certat cu un copil de 19 ani care râde de tine și te-a scos la pensie cu mult mai devreme decât trebuia.

Te pwp, ai grijă de Antonia că o simt.. îi e dor de Vincenzo și de celălalt copil al ei!”, a scris Abi Talent pe Instagram.

„Informează-te înainte să «vorbești»! N-am nevoie de «respectul» tău! Te-am văzut o dată (nu știam cu ce te ocupi) și m-ai rugat să facem o poză… O să te coste tupeul ăsta ieftin. Ești exact cum zice Velea: Un măscărici. Regele Măscăricilor!”, i-a răspuns Antonia, tot pe Instagram.

 

citește și...