Antonia, dezvăluiri picante din dormitor: “Scot sunete de animal!”

09.11.2019, 16:35

Antonia şi Alex Velea formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Artista a făcut dezvăluiri picante din intimitate şi a povestit cum ea şi partenerul său fac… amor.

„Noi facem dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc! Pe sâni, mai degrabă în zona asta, pentru că eu am pierce-uri pe sfârcuri. Nu prea am folosit la viaţa mea (n.r. jucării sexuale). Nu prea am experimentat cu multe”, mărturisește Antonia în cadrul interviului.

Mai mult decât atât, Antonia a mai povestit că poate sta fără să facă sex o perioadă lungă de timp, dar atunci când este în pat alături de Alex Velea preferă să se exteriorizeze și scoate sunete „de animal”.

„Probabil după ce am născut şi trebuie să aştepţi, cred că vreo lună, o lună şi ceva. Nuuu, ştiţi când?! Când am venit din America şi nu aveam relaţie, atunci cred că am stat vreun an sau doi ani fără să fac sex. Mi se pare normal să nu scoţi sunete, mi se pare anormal. Nu am nicio fantezie ciudată. Nici nu ştiu dacă-mi doresc fantezii ciudate”, mai declară Antonia.

Antonia, dezvăluiri despre prima noapte de amor

„Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: ”De ce face lumea asta?!”. Gen, te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost ok. 16 ani aveam, nu ştiu cum o să vadă lumea asta. S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de 4 ani. S-a întâmplat în sufrageria lui. Nu e nimic picant. Îmi place deasupra. Vreau să spun ambele, dar nu am cum (nr. îi place deasupra şi sub atunci când face sex). Îmi displace un bărbat care se gândeşte numai la plăcerea lui, care nu mă vede”, a dezvăluit Antonia pentru „Love is fun”.

citește și...