Anna Lesko nu se potolește! Și-a fotografiat iar zonele intime și a publicat imaginile pe internet FOTO

03.01.2020, 13:38
Anna Lesko nu se potolește! Și-a fotografiat iar zonele intime și a publicat imaginile pe internet FOTO
Anna Lesko nu se potolește! Și-a fotografiat iar zonele intime și a publicat imaginile pe intern

Anna Lesko nu se potolește nici în 2020! Artista s-a fotografiat din nou în ipostaze indecente și a publicat imaginile cu pricina pe internet.

Anna Lesko nu se potolește! Și-a fotografiat iar zonele intime și a publicat imaginile pe internet

Anna Lesko are o plăcere în a se poza fără lenjerie intimă și să își lase la vedere părțile intime. Nici nu e de mirare de ce solista are atâția fani în rândul bărbaților.

Formele ei voluptuoase au înnebunit internetul! Cântăreața a demonstrat încă o dată că nu are inhibiții și s-a jucat iar cu imaginația masculilor. Anna Lesko are un trup impecabil, pe care nu ezită să îl expună ori de câte ori are ocazia. Celebra artistă  ucraineană din Republica Moldova s-a lăsat fotografiată într-un mod senzațional, iar fanii au rămas cu gura căscată.

În imaginile publicate pe Instagram, Anna Lesko și-a etalat formele apetisante într-un body negru, extrem de decoltat în zonele intime. Nici sânii siliconați ai solistei nu au fost trecuți cu vederea de fanii înfocați, iar cei mai mulți s-au întrebat cine îi face acesteia pozele incendiare.

Anna Lesko a publicat chiar și un mesaj în dreptul fotografiilor XXX.

“Dupa o noapte şi o dimineaţă pe drumuri, cu o avalanşă de emoţii în suflet de la public vesel şi voios, abia acum m-am trezit şi nu oricum, ci cu un dooooor de vacanţă?‍♀️ Bine ai venit 2020?Vă trimit şi vouă un călduros La Mulţi Ani!”, a scris Anna Lesko pe Instagram.

citește și...