Anna Lesko, goală pe Instagram! Cântăreaţa, război total cu fanii care o atacă pentru imaginile incendiare pe care le postează

03.10.2019, 23:03

Anna Lesko, goală pe Instagram. Artista a publicat o nouă imagine plină de sexualitate pe contul personal, iar reacţiile virulente ale unora dintre cele care au văzut-o nu au întârziat să apară. De aici până la un scandal imens nu a mai fost decât un pas. Solista a transmis un mesaj dur pentru cele care au atacat-o!

Anna Lesko, goală pe Instagram! Imagnile care au declanşat revolta fanilor: “Te acreşti pe zi ce trece!”

Anna Lesko a simţit nevoia să le dea o replică tuturor celor care au criticat-o pentru că a pozat dezbrăcată.

Tu, hateriţa, sexualitatea îţi trezeşte teamă, nu eşti capabilă să te bucuri de extazul corpului tău, te apucă tabuurile şi neliniştea, restricţiile culturale şi familiale când vine vorba despre sex, când trebuie să îţi laşi corpul să vorbească.

Eşti o femeie în captivitate, prinsă în capcana sexualităţii reprimate. Nu-i aşa că este cel mai simplu să arunci cu noroi ( curva, târfa, stricata, concubina,vrăjitoarea), decât să te confrunţi cu profunzimea îndoielilor tale personale.

Tu, femeie domestică, nu ai curajul să scoţi capul din ograda ta decât când este vorba despre o barfă şi de a jumuli pe vreo “curajoasă” care te orbeşte trecând strada. Eşti rea şi neagră în cerul gurii, latri toată ziua până şi la umbra ta. Ai uitat să te iubeşti pe tine,nu mai vrei de fapt să te mai placi. Dai vina pe copil pentru corpul tău dezordonat, învinuieşti bărbatul pentru depresiile şi complexele tale, cauţi oriunde motive pentru nefericirea ta, dar răspunsurile tot la tine sunt şi tot tu poţi schimba asta.

Stai şi te complaci într -o situaţie sau alta, te acreşti pe zi ce trece, te constipi, îţi creşti copiii conform stărilor, iar bărbatul nu te mai suportă. Şi ghici ce?! Tu tot mai dependentă devii de el iar el drept răspuns te respinge.

Tu supărată, ciufulită, umflată de plâns, molfăind cu gura plină de carbohidrat aşezonat cu un mezel, îndeşi mâncarea cu degetul arătator fără să conştientizezi sursa ta de disconfort emoţional, plină de reproşuri dar fără să cauţi soluţii te pui în faţa gadgetului să “navighezi” prin online şi îmi trânteşti câte o “scrisoare”electronică, bogată în morală, sfaturi cum să îmi cresc copilul, ce educaţie să îi dau şi cât de grav este că m- am despărţit de tatăl copilului meu.

Mă condamni întruna să fiu arsă pe rug pentru feminitatea şi sexualitatea din mine cu care am fost înzestrată şi pe care am cultivat- o în dealungul anilor. Evident că “boala” de care suferi nu te lasă să vezi altfel decât negativ explorarea feminităţii mele.

Eu nu sunt vulgară. Sunt senzuală, cu un sex-appeal puternic, asumat şi cu un mesaj artistic dacă poţi să îl citeşti printre rânduri. Postările mele sunt presarate cu autoironie, puţin sarcasm, umor şi mult fun’’, a scris Anna Lesko.

VEZI IMAGINILE INCENDIARE CU ANNA LESKO ÎN GALERIA FOTO

citește și...