Anna Lesko, complet goală pe internet! Și-a înnebunit fanii cu formele sale. A pozat fără lenjerie intimă FOTO

21.10.2019, 13:25

Anna Lesko, complet goală pe internet! Da, ați auzit bine. Solista ne-a obișnuit deja cu fotografiile extrem de sexy, însă de data aceasta a renunțat de tot la haine și s-a pozat complet goală.

Anna Lesko, complet goală pe internet! Și-a înnebunit fanii cu formele sale

Deși are 41 de ani, artista arată impecabil și nu ratează nicio ocazie să-și expună corpul perfect pe rețelele de socializare. În vreme ce unii o complimentează pentru curajul său, alții o critică și spun că exagerează prea mult. Însă Anna Lesko nu ține cont de comentariile negative din partea internauților și dă frâu liber imaginației.

Cea mai recentă imagine postată de cântăreață pe Instagram a încins spiritele. Anna Lesko s-a lăsat fotografiată în timp ce servea micul dejun, într-o ipostază indecentă.

Solista este complet goală și își acoperă părțile intime cu mâinile. În dreptul imaginii, Anna Lesko a scris și un mesaj sugestiv, însă fanii săi au fost atenți la cu totul altceva.

‘Am cerut ouă moi, dar mi-a adus tari, iar lavanda de pe tocător era chiar proaspăt culeasă, tare frumos mirosea. În salata de roșii am aruncat câteva frunze de busuioc proaspăt și un strop de ulei de măsline’, a scris Anna Lesko în dreptul fotografiei în care apare complet dezbrăcată.

citește și...