Anna Lesko a fost eliminată de la ‘Ferma’. Cine sunt finaliștii rămași în cursa pentru 50.000 de euro

03.12.2020, 00:32
Anna Lesko a fost eliminată de la 'Ferma'. Cine sunt finaliștii rămași în cursa pentru 50.000 de euro
Anna Lesko a fost eliminată de la 'Ferma'. Cine sunt finaliștii rămași în cursa pentru 50.000 de euro

Miercuri seară, 2 decembrie, Anna Lesko a fost eliminată de la ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’!

În urmă cu două zile, Elena Chiriac și Anna Lesko au fost votate să intre la ultimul duel de eliminare din competiție.

Pe 2 decembrie a avut loc penultima seară a competiției ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’, de la PRO TV. Anna Lesko și Elena Chiriac s-au confruntat în cel mai important duel cu eliminare al acestui sezon.

Anna Lesko a pierdut duelul cu Elena Chiriac

Din păcate, Anna Lesko a fost învinsă de Elena la finalul probelor, iar artista a părăsit emisiunea cu doar o zi înainte de lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro.

‘Am avut noroc, nu pot să spun că aia a fost îndemânare, nu am avut niciun talent. Chiar m-am gândit la asta și am zis că ăsta este cercul meu norocos și când am aruncat și am văzut că rămâne acolo, am avut o stare de șoc’, a declarat Elena, după ce a eliminat-o pe Anna Lesko.

În schimb, Anna Lesko a fost supărată că a fost trimisă la duel de către colegii săi din ‘Fermă’. Cel care a încurajat-o să obțină argumente din partea celor care au votat-o a fost Augustin Viziru.

Anna Lesko, dezamăgită de colegii de la ‘Ferma’

‘Spune-o cu îndârjire, cu determinare, cu frustrare, tot ce vrei tu, așa cum este, spune adevărul tu prima, dă-le tu tonul și dacă nici atunci nu-ți răspund… stai liniștită’, i-a spus Viziru Annei Lesko, înainte a de intra la duel cu Elena Chiriac.

‘De de ce nu am meritat o explicație de la fiecare în parte. Am împărtășit cu voi, am investit emoțional, sentimental, o groază de timp din viața mea degeaba. Îmi doresc ca oamenii aceștia să învețe să se deschidă’, a spus dezamăgită Anna Lesko.

Cine sunt cei patru finaliști

În lupta pentru marele premiu au rămas doar patru concurenți: Elena Chiriac, Andrei Stoica, Viviana Sposub și Augustin Viziru. Cel din urmă și-a câștigat dreptul de a merge direct în finala show-ului ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’, după ce a fost declarat învingător.

La proba de îndemânare și noroc, la care au participat toți cei cinci fermieri rămași în cursa pentru premiul de 50.000 de euro, actorul Augustin Viziru a fost cel mai rapid, câștigând duelul. Joi seară, 3 decembrie, va avea loc marea finală a sezonului 2 ‘Ferma’.

citește și...