Angelina Jolie, adevărul despre anorexie: “Corpul meu a suferit enorm în ultimii zece ani”

06.11.2019, 15:32

După divorţul de Brad Pitt, Anglia Jolie a trecut printr-o serie de schimbări. Separarea de celebrul actor care s-a petrecut în urmă cu trei ani şi-a pus amprenta vizibil pe corpul frumoasei şatene, care a slăbit enorm în tot acest timp.

Fanii vedetei s-au temut că aceasta este în prag de anorexiei. Cu toate că, de când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor, actriţa a afișat un trup ca tras prin inel, în ultima perioadă kilogramele în minus i-au îngrijorat pe fani.

Mai mult decât atât, colegii de platou ai actriței dezvăluiau despreAngelina Joliecă muncește enorm de mult, iar în unele zile consumă doar cafea, fără să mănânce deloc.

Anglia Jolie, dezvăluiri despre anorexie

Recent, Angelina Jolie a pozat nud pentru o celebră revistă de modă și a oferit un interviu despre schimbările din viața ei care au schimbat-o mai ales ca om.

“Corpul meu a suferit enorm în ultimii zece ani şi am atât cicatrici vizibile, cât şi invizibile. Cele invizbile sunt mai greu de vindecat. Viaţa ia o mulţime de întorsături. Uneori eşti rănit, îi vezi suferind pe cei pe care îi iubeşti şi atunci nu poţi fi la fel de liber şi de deschis pe cât îşi doreşte spiritul tău. Dar simt că sângele îmi curge din nou prin vene”, a declarat actrița, pentru Harpers Bazaaar.

Actriţa a vorbit şi despre copiii săi, pe care îi consideră sursa ei de putere, persoanele care au ajutat-o să își revină după divorț și să se redescopere.

“Acea parte din noi care este liberă, sălbatică, deschisă, curioasă poate fi distrusă de viaţă prin durerea pe care ţi-o provoacă. Copiii mei mă cunosc aşa cum sunt, ei sunt cei care m-au ajutat să-mi redescopăr acea latyură şi să o îmbrăţişez. Şi ei au trecut prin multe, iar puterea lor a fost o lecţie pentru mine”, a mai spus actrița.

citește și...