Angela Similea, făcută praf de fostul soț. Artista este acuzată că și-a înșelat toți partenerii: ‘Este o femeie rea, egoistă’

04.08.2020, 00:42
Angela Similea, făcută praf de fostul soț. Artista este acuzată că și-a înșelat toți partenerii: 'Este o femeie rea, egoistă'
Angela Similea, făcută praf de fostul soț. Artistă este acuzată că și-a înșelat toți partenerii

Angela Similea, una dintre cele mai apreciate soliste de muzică ușoară a anilor ’80, are o poveste de viață ruptă din filme.

A fost căsătorită de patru ori, însă a mărturisit că marea ei iubire a fost actorul Florin Piersic. Cântăreața a trăit o poveste de dragoste cu actorul, deși amândoi erau căsătoriți.

S-a iubit cu Florin Piersic

‘Florin era cu adevarat superb. Avea o frumusete de Fat-Frumos, departe de a fi efeminat. Mi-amintesc ca Anna Szeles, sotia lui, a suferit mult. Cel putin in meserie. Ei doi erau frumosi, erau talentati, dar, cand am intervenit eu, s-a intamplat un lucru la urma urmei normal. Adica, eram doi romani inalti, frumosi si celebri, eram un cuplu adevarat’, mărturisea Angela Similea.

‘Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeleş. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine’, spunea Florin Piersic, potrivit Adevărul.

Angela Similea a fost căsătorită prima dată cu Andi Constantin, electrician de meserie.

A fost una dintre cele mai frumoase artiste din România

Mariajul lor nu a rezistat mult, iar cântăreața, considerată un adevărat sex-simbol la vremea respectivă, s-a orientat rapid către chitaristul Sorin Movileanu. Cu acesta, Angela Similea a avut un băiat, pe Sorin.

Nici cea de-a doua căsnicie nu a funcționat, dar artista nu s-a lăsat doborâtă. S-a îndrăgostit și a ajuns la altar alături de Jan Hilgen, un om de afaceri din Olanda. Au trăit fericiți vreme de 17 ani, însă Angela Similea a decis să se despartă de el pentru că avea probleme mari cu alcoolul.

‘Nu l-am considerat niciodată un bărbat frumos, ci unul plăcut. Îmi făcea plăcere devotamentul lui, repetatele lui cereri în căsătorie’, declara Angela Similea în cartea sa biografică, intitulată “Angela – cântec şi rugă”, scrisă de Smaranda Jelescu.

În 1999, Angela Similea s-a căsătorit cu omul politic Victor Surdu, însă după 12 ani de mariaj, bărbatul a fost răpus de cancer pancreatic. Interpreta a dezvăluit că a suferit enorm după moartea lui, așa că a decis să se mute în America, la fiul său.

Cel de-al doilea soț a desființat-o

Recent, fostul soț al al Angelei Similea, instrumentistul Sorin Movileanu, a făcut dezvăluiri șocante despre mariajul cu aceasta. Bărbatul a făcut-o praf pe solistă, deși au trecut atâția ani de când au divorțat.

Sorin Movileanu, acum în vârstă de 73 de ani, a povestit că a cunoscut-o pe Angela Similea la un turneu al lui Horia Moculescu și s-au îndrăgostit.

‘Am cunoscut-o într-un turneu în care eram cu bandul lui Horia Moculescu, în octombrie 1971. Primul spectacol l-am avut la Câmpina, undea ea nu a venit, pentru că avea un microrecital la televiziune. Dar a venit la Braşov. După spectacol, băieţii au plecat cu iubitele, iar eu am rămas cu Angela, să vadă emisiunea pe care o înregistrase. Şi, după asta, am mers în cuşeta mea să jucăm cărţi. A fost un moment plăcut pentru amândoi acea seară‘, dezvăluia Movileanu, potrivit Wowbiz, în urmă cu câțiva ani.

Sorin Movileanu este bărbatul cu care Angela Similea a făcut un copil, cu care însă nu ține legătura. În plus, instrumentistul a dezvăluit că Angela Similea și-a înșelat toți partenerii.

‘La divorț, mi-a spus că mă va ține la curent cu tot ce se va întâmplă important în viață băiatului nostru, Sorin, dar nu s-a ținut de cuvânt. Este o femeie rea, egoistă, care a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina, un diavol de om. Banii au fost întotdeauna importanți pentru ea… Niciodată n-a contat cu cine era căsătorită, ea și-a înșelat toți bărbații’, a mai spus acesta.

În urmă cu ceva timp, Sorin Movileanu o acuza că s-a culcat cu Florin Piersic și cu nașul lor, Titus Munteanu.

‘Angela Similea nu are niciun pic de Dumnezeu. Toti cei cu care s-a culcat erau casatoriti. S-a culcat si cu Piersic, si cu nasul nostru, Titus Munteanu, si cu Marcel Dragomir’, declara Movileanu pentru Wowbiz. 

citește și...