Andreea Tonciu, despre coronavirus. ”Eu o lună jumate am crezut. Eram panicată, am făcut atacuri de panică”

22.05.2020, 16:11
Andreea Tonciu, despre coronavirus. ”Eu o lună jumate am crezut. Eram panicată, am făcut atacuri de panică”

Andreea Tonciu și-a spus părerea despre pandemia de coronavirus într-o discuție pe care a avut-o cu fanii săi pe o rețea de socializare.

Într-un live pe Intsgram, Andreea Tonciu a mărturisit că a fost speriată la început de pandemia de coronavirus, însă acum nu mai este.

„Voi credeți, dragilor, în coronavirus? Eu o lună jumate am crezut. Eram panicată, am făcut atacuri de panică. Nici gunoiul nu l-am dus. Mi-am terorizat și copilul. Nu i-am văzut-o pe bunica și bunicul de o grămadă de timp. Am fost terorizată de acest virus. Fraților, am ajuns la concluzia că este o simplă gripă! Cred că toată România o să aibă această gripă, eu așa consider”, a declarat Andreea Tonciu, potrivit wowbiz.ro.

Bruneta este de părere că coronavirusul există, dar că este vorba despre un virus normal.

„Coronaviurs există, dar e un virus normal. Dacă ești bătrân, normal că te afectează! Stați, dragilor, liniștiți cu coronavirus. Este o simplă răceală care se poate trata cu paracetamol de acasă. Dacă, Doamne ferește, ești bolnav de altceva, poate să fie periculos. E altceva la mijloc, strategiile statului, dar noi să fim sănătoși”, a mai spus Andreea Tonciu.

Este căsătorită și are o fetiță

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca.

La emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, Andreea Tonciu, care este una dintre concurente, a izbucnit în lacrimi când a povestit ce i-a spus fiica ei, Rebecca, după ce vedeta a fost jignită de Maria Ilioiu, colega sa de la show-ul respectiv.

„Eu nu am venit în emisiune să mă cert sau să fac vreun scandal. Eu nu mai pot să fac ce am făcut în trecut pentru că o am pe Rebeca la grădiniță, iar mamele colegelor Rebecăi, când o să vadă că sunt foarte jignită… vă dați seama, oamenii chiar cred.

Am stat acasă cu soțul meu și cu Rebeca, iar fetița mea a văzut că am fost foarte jignită. Și a spus: ”Mami, de ce fata aia rea vorbește așa de urât ție? De ce te face ciocănitoare?” Și a venit la mine și mă mângâia și spunea: ”Mami, eu pe tine te iubesc. Tu ești cea mai frumoasă””, a declarat Andreea Tonciu cu lacrimi în ochi.

citește și...